19.8 C
Arta
2 Μαΐου 2024

Βίλλυ Παπαχρήστου: Κανένας να μην νιώθει μόνος και αβοήθητος

Διαβάστε επίσης

Η Βίλλυ Παπαχρήστου είναι μια ξεχωριστή παρουσία στην Άρτα.
Αυτό, δεν το αναφέρω παρακολουθώντας την πορεία της στα δημόσια πράγματα, αλλά επειδή τυχαίνει να είναι πρώτη μου εξαδέλφη, να φέρει το όνομα της μητέρας μου και βέβαια να την γνωρίζω από την πρώτη ημέρα της ζωής της.
Αν είναι κάτι που την χαρακτηρίζει είναι η διάθεση προσφοράς, έχει μεγάλη ενσυναίσθηση και πραγματικό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο.
Η ίδια επέλεξε να κάνει ένα επάγγελμα – λειτούργημα, το οποίο προσφέρει σε πάσχοντες ανθρώπους, το οποίο γνώρισε και αγάπησε από τον πατέρας της, από τους πρώτους φυσιοθεραπευτές στην Ελλάδα, Μπάμπη Παπαχρήστο. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η επίδραση, αλλά ενισχύθηκε κυρίως από το παράδειγμα της Μαριάνας Παπαχρήστου, υπαλλήλου του ΟΑΕΔ, η οποία είχε και έχει έντονη πολιτική, κοινωνική και συνδικαλιστική δράση. Η Μαριάνα μάλιστα ήταν εκλεγμένη νομαρχιακή σύμβουλος, με ιδιαίτερη συνεισφορά και δράση.
Η Βίλλυ απορροφήθηκε από την φυσιοθεραπεία και την εξέλιξε όσο το δυνατόν περισσότερο. Μάλιστα ασχολήθηκε συνδικαλιστικά με τον πανελλήνιο φορέα των φυσιοθεραπευτών και είναι πρόεδρος στο περιφερειακό Τμήμα της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας.
Σε πολλές συζητήσεις που κάναμε, πάντοτε έκανε λόγο, για έλλειμα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής στις Δομές του Δήμου Αρταίων, στις ελλείψεις υποδομών που θα είναι χρήσιμες σε πάσχοντες συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν κινητικά προβλήματα, αλλά και σε θέματα υποστήριξης, κυρίως αδύναμων συμπολιτών μας.

Αποφάσισε να διεκδικήσει την προβολή των απόψεων αυτών, σε μια θεσμική θέση, όπως είναι το δημοτικό συμβούλιο. Η επιλογή του Χριστόφορου Σιαφάκα για την ίδια ήταν μια προσωπική, αλλά ουσιαστική απόφαση, καθώς το σύνθημα του είναι ότι το “ενός ανδρός αρχή”, αλλά “όλοι μαζί, να κάνουμε την Άρτα που επιθυμούμε”.
Η ομαδικότητα, το πνεύμα της συνεργασίας και της ανταλλαγής απόψεων ήταν αυτό που την ώθησε να συμπορευτεί με τον συνδυασμό “Άρτα, υπεύθυνα Μαζί”…
Η Βίλλυ είναι μια αγωνίστρια και γνωρίζουμε ότι θα κάνει ότι είναι απαραίτητο, για να μπορέσουν να υλοποιηθούν αυτά που θέλει για την Άρτα.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ το Video που ανήρτησε

Η ίδια δηλώνει ” Η Ζωή μου με έχει διδάξει ότι η καθημερινότητα θέλει μεγάλη πάλη!!! Ως εκ τούτου κι εγώ προσπαθώ να αγωνίζομαι για να πετύχω όσα περισσότερα μπορώ και δεν συμβιβάζομαι!!! Δώστε την καθαρή απάντηση με την ψήφο σας…. Δώστε μου ισχυρή εντολή να γίνω η φωνή σας! Να φωνάξω, να διεκδικήσω…. Η Άρτα μας πρέπει να Αναγεννηθεί!!! Πάμε δυνατά “Υπεύθυνα μαζί”

Πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας, πέρα από πρόσωπα, θα ψηφίσουν με βάση αρχές και αξίες, προγραμματισμό και αποδοτικότητα, χαρακτηριστικά τα οποία διακατέχουν την Βίλλυ.

Η Βίλλυ Παπαχρήστου είναι παντρεμένη με τον φυσιοθεραπευτή Βασίλη Γαλαζούλα και έχουν δυο αγόρια.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα