19.8 C
Arta
2 Μαΐου 2024

Μεγάλη συγκέντρωση του Χρήστου Τσιρογιάννη στους ετεροδημότες της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης

  • Μήνυμα νίκης και από την Αθήνα
  • Σημαντικές προσωπικότητες έδωσαν το παρόν, δίνοντας το μήνυμα της νίκης στις εκλογές. 

Δίπλα στους ετεροδημότες της Αθήνας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από στελέχη του Συνδυασμού της «Αρτινών Συνεργασία». Σημαντικές προσωπικότητες του «κόσμου» των ετεροδημοτών μας ήταν εκεί, δίνοντας το μήνυμα ότι στις εκλογές το ψηφοδέλτιο της «Αρτινών Συνεργασία» θα κερδίσει τη μάχη προς όφελος όλων των Αρτινών. 

Τα κύρια σημεία της τοποθέτησης του Δημάρχου: 

«Η σχέση μας είναι διαρκής: Δεν χρειαζόμαστε ούτε πούλμαν για να γεμίσουμε την Πανηπειρωτική, ούτε δημοσιοσχεσίτες που δεν έχουν σχέση με την Άρτα». 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην υγιή και διαρκή σχέση που έχει χτίσει η «Αρτινών Συνεργασία» όλα αυτά τα χρόνια. Μια σχέση που έχει στη βάση της την ειλικρίνεια, που δεν χρειάζεται φτιασίδια και ψεύτικους χειροκροτητές που δεν έχουν σχέση με την Άρτα, ακριβώς επειδή «όλα αυτά τα χρόνια σας αντιμετωπίσαμε ως συνδημότες, ως πολίτες με τα ίδια δικαιώματα με τους μόνιμους κατοίκους». «Είστε δημότες στην καρδιά και το μυαλό μας», είπε χαρακτηριστικά.   

«Έχω μάθει να μην κρύβομαι. Γι΄ αυτό και με θάρρος θα πω ότι δεν έγιναν όλα τέλεια. Αλλά δώσαμε λύσεις σε όλα τα μεγάλα προβλήματα, όπως είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση της Άρτας». 

Ο Χρήστος Τσιρογιάννης έκανε άμεσα αναφορά στα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια στην Άρτα, επισημαίνοντας πως μπορεί να μην έχουν γίνει όλα τέλεια, αλλά «δεν υπάρχει ούτε ένα θέμα που να μην έχει δρομολογηθεί η λύση του. Είτε πρόκειται για την καθαριότητα, είτε πρόκειται για τη στήριξη του εμπορικού κόσμου, είτε πρόκειται για τη στάθμευση». 

«Όσα κάναμε δεν ήταν αυτονόητα. Και δεν θα είναι δεδομένα αύριο, αν κοπεί η ροή χρηματοδότησης». 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε εκτενώς και στα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που έχει φέρει στην Άρτα, σημειώνοντας πως ο Δήμος αυτή τη στιγμή έχει ρεκόρ απορροφητικότητας άνω του 80%. «Όλα αυτά δεν γίνονται στον αυτόματο. Χρειάζεται γνώση και χρειάζονται και προσωπικές επαφές. Έχοντας ξεκινήσει επαγγελματικά ως Διευθυντής Προγραμματισμού και στην συνέχεια δίπλα στον Αλέξανδρο Καχριμάνη, έχω μάθει πως πρέπει να χειριζόμαστε τα προγράμματα. Όμως, αυτές οι επιτυχίες, τα χρήματα που έρχονται μπορεί να χαθούν, αν χαθεί η απευθείας διασύνδεση με τα Υπουργεία», σημείωσε χαρακτηριστικά». 

«Θα τελειώσουν οι εκλογές και θα είμαστε οι μόνοι που παρουσιάζουμε ένα κοστολογημένο, τεκμηριωμένο Πρόγραμμα με μετρήσιμους στόχους για το σήμερα και το αύριο», το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «Αρτινών Συνεργασία». 

Ο Χρήστος Τσιρογιάννης τόνισε την αξία του Προγράμματος του συνδυασμού, αφού όπως είπε περιλαμβάνει συγκεκριμένα εργαλεία που θα μας φέρουν καλύτερο εισόδημα, χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τα μεγάλα έργα και τα έργα καθημερινότητας που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

«Σ’ αυτό τον προεκλογικό αγώνα η Άρτα έχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία: είτε οι θέσεις μας αντιγράφονται, είτε δεν υπάρχει κριτική για τα πεπραγμένα μας». 

Υπήρξε δε ιδιαίτερα καυστικός για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού όπως είπε αντί για ουσιαστική κριτική, υπάρχει μόνο λάσπη και προσωπικές επιθέσεις. Όπως τόνισε «ουσιαστική κριτική δεν είναι οι προσωπικές επιθέσεις, η λασπολογία και η τοξικότητα. Οι πολίτες, όμως, μπορούν και καταλαβαίνουν. Καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι η τοξικότητα και οι προσωπικές εμμονές. Ξέρουν πως με αντιγραφές των θέσεων μας, η ζωή τους δεν θα βελτιωθεί». 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα