17.8 C
Arta
2 Μαΐου 2024

Κατερίνα Ντέμσια: με εμπειρία και διάθεση για προσφορά

Διαβάστε επίσης

Στον συνδυασμό “ΑΡΤΑ υπεύθυνα μαζί” συμμετέχει και η Κατερίνα Ντέμσια, μια καλή φίλη και αξιόλογη νομικός. Συνυπηρετήσαμε μαζί στο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας και μπόρεσα να γνωρίσω μια δυναμική γυναίκα, με διάθεση για προσφορά, με έντονη ενσυναίσθηση και πάνω απ’όλα με πολλές γνώσεις. Μάλιστα είχε αναλάβει για δυο θητείες το πιο δύσκολο χαρτοφυλάκιο του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, αυτό των Απαλλοτριώσεων.
Η Κατερίνα μεγάλωσε και κατοικεί στην τοπική κοινότητα Ρόκκα της Δ. Ε. Φιλοθέης Δήμου Αρταίων και είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ως δικηγόρος άσκησε ενεργή και μάχιμη δικηγορία για 17 συναπτά έτη στην πόλη της Άρτας με ειδίκευση στο Αστικό δίκαιο και στις Απαλλοτριώσεις, ενώ οι Δικηγόροι της Άρτας την τίμησαν με την ψήφο τους και έτσι διετέλεσε για 2 συνεχόμενες θητείες μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας.
Το 2014 στις αυτοδιοικητικές εκλογές εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Αρτινών Όραμα” και επικεφαλής τον Παύλο Στασινό. Στην θητεία της ως δημοτικός σύμβουλος διετέλεσε για 2 χρόνια Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, μέλος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής του Δήμου Αρταίων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ. Ε. Υ. Α. Α. Αρταίων.
Η Κατερίνα, δεν ασκεί πλέον την δικηγορία, καθώς επέλεξε να ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα και βέβαια την όμορφη οικογένειά της. Έχει γνώσεις και εμπειρία λοιπόν σε όλους τους χώρους και πολυεπίπεδη.
Κάνει έναν έντιμο και σοβαρό προεκλογικό αγώνα, προτάσσοντας τις αξίες και τις αρχές που την χαρακτηρίζουν. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Λαλάκο και έχει δυο παιδιά.
Στο μήνυμά της η Κατερίνα σημειώνει: “Στις 8 Οκτωβρίου ζητώ την στήριξη σας, ζητώ τον 1 από τους 4 σταυρούς. Για να μετατρέψουμε την Άρτα από πόλη “πέρασμα” σε πόλη “προορισμό”. Για να οικοδομήσουμε έναν Δήμο καλύτερο και πιο δίκαιο για όλους!!!”

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα