20.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Σωτήρης Χρηστούλης: Αποφασιστικός και αποτελεσματικός

Διαβάστε επίσης

Γνωριστήκαμε πρώτη φορά στα έδρανα του παλιού δημαρχείου της Άρτας, στην οδό Σκουφά, όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Θεοδώρου στον Δήμο Αρταίων. Ξεκίνησε στον χώρο της Αντιπολίτευσης και εκεί διακρίθηκε για την αποτελεσματικότητά του, την διάθεση συναινετικών λύσεων και κυρίως για το προσωπικό του ήθος. Ο Δήμαρχος Αρταίων τότε Κώστας Βάγιας είχε επισημάνει ότι έβαζε πάνω από την αντιπολιτευτική διάθεση, το συμφέρον της πόλης και αυτό είναι κάτι που ο φίλος Σωτήρης ακολούθησε σε όλη του την πορεία.
Είναι υπάλληλος στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Άρτας, Προϊστάμενος στο Τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης, Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων της Π.Ε Άρτας και μέλος στους Πολιτιστικούς Συλλόγους «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» και «ΣΚΟΥΦΑΣ».
Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της Αναγέννησης Άρτας.
Πριν την τωρινή του θητεία ως Αντιδήμαρχος Έργων, Ενέργειας, Αστικής Κινητικότητας και Χωροταξίας, υπηρετούσε την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί 16 συναπτά έτη, ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων, 6 χρόνια ως Αντιδήμαρχος Αρταίων σε διάφορες θέσεις και 2 χρόνια ως Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Άρτας. Από το 2019 έως το 2021 διετέλεσε Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας – Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού.


Ο Σωτήρης είναι ο πρώτος, που έδωσε το μήνυμα της ανεξάρτητης αυτοδιοίκησης, καθώς αν και κομματικό στέλεχος πρώτης γραμμής, με το ΠΑΣΟΚ, πριν από τέσσερα χρόνια έριξε τον τοίχο των διακρίσεων στα θέματα της συμμετοχικής αυτοδιοίκησης των κοινών και με προσωπικό ρίσκο, μπόρεσε όχι μόνο να εκλεγεί, αλλά και να αναδειχθεί σε ουσιαστικό συνεργάτη του Χρήστου Τσιρογιάννη, αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης, όπως τα δημοτικά έργα, με θετική αξιολόγηση.
Ο Σωτήρης είναι παντρεμένος με την Νιγκίνα Σαΐντοβα, αθλήτρια του χάντμπωλ, Ολυμπιακού επιπέδου, με την οποία έχει μια κόρη, την Στεφανία. Έχει ακόμη δυο κορίτσια από τον πρώτο του γάμο, την Έλενα και την Γεωργία.
Προσωπικά, εκτός από καλός φίλος, είναι και οικογενειακός φίλος και γείτονας και τόσα χρόνια διακρίνεται για την αμεσότητά του, την ειλικρίνεια και την διάθεσή του για προσφορά.
Καλή επιτυχία Σωτήρη…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα