24.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Νίκος Νικολάου: Μεθοδικά κινείται για την εκλογή του…

Διαβάστε επίσης

Ο Νίκος Νικολάου είναι από τα πρόσωπα, που σε αυτήν την προεκλογική περίοδο απασχόλησε ιδιαίτερα την επικαιρότητα. Ο λόγος είναι ότι αποφάσισε να κάνει την υπέρβασή του, να αφήσει στην άκρη τις πολιτικές διαφορές με τον Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη και από κοινού να βρουν αυτά που μπορούν να συνδέουν προς το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.
Παρά το γεγονός ότι ο Νίκος δοκιμάστηκε σκληρά για την επιλογή του, επέδειξε ένα πρωτοφανές ηθικό σθένος και υπομονή, κάνοντας έντιμα τον αγώνα του για την Άρτα της επόμενης ημέρας και βέβαια για την εκλογή του. Κινείται, όπως μαθαίνουμε, με χαμηλούς τόνους και μεθοδικότητα και είναι βέβαιο ότι η αρνητική κριτική, που έχει δεχθεί, έχει λειτουργήσει σε μεγάλο βαθμό υποστηρικτικά, καθώς διαφαίνεται ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό είναι άδικη.


Η Νίκος δεν λέει πολλά. Επισημαίνει το γεγονός ότι είναι γέννημα θρέμα της Άρτας και σημειώνει ” Η άποψη για τα θέματα της Αυτοδιοίκησης και του Δήμου μας, όπου υπηρέτησα ως εργαζόμενος, με σηματοδοτούν μάχιμο και ενεργό πολίτη που τιμήθηκε και ως Πρόεδρος των Εργαζομένων του Δήμου μας. Η συμμετοχή μου στη διοίκηση Συλλόγων και Αθλητικών οργάνων υπήρξε τιμητική στους αγώνες της προσφοράς στα κοινά. Πιστεύοντας στην αναγκαιότητα μάχιμης και διεκδικητικής Αυτοδιοίκησης κοντά στον πολίτη, δίνω την μάχη των εκλογών μαζί σας, δεσμευόμενος για πρόοδο ευημερίας και νέους στόχους για την ΑΡΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ”.
Καλή επιτυχία στον φίλο Νίκο!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ…!!!

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μετά από σαράντα (40) χρόνια υπηρεσίας στο Δήμο Αρταίων αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων με τον Συνδυασμό «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη.

Η απόφαση μου αυτή έχει να κάνει με μια στάση ζωής όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ξεκίνησα υπηρετώντας τον αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής στην ένδοξη και ιστορική Αναγέννηση Άρτας και συνεχίζω ως παράγοντας της Ε.Π.Σ. Άρτας, συνέχισα ως εργαζόμενος του Δήμου Άρτας πάντα υπηρετώντας τα συμφέροντα της κοινωνίας και των πολιτών της πόλης μας με αφοσίωση και προσήλωση πάντα στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα, αλλά και αναδεικνύοντας χωρίς φόβο και πάθος τις χρόνιες παθογένειες του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το ενδιαφέρον μου για τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και για τα προβλήματα της πόλης μας με οδήγησε να ασχοληθώ για πολλά χρόνια με την εκπροσώπηση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και εθνικό. Διετέλεσα για πολλά χρόνια Πρόεδρος και Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αρταίων, Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Αντιπρόσωπος στα Συνέδρια της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., όλα αυτά τα χρόνια υπερασπίστηκα με όλες τις δυνάμεις μου τα δικαιώματα των εργαζομένων και τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών.

Αυτή η πολύχρονη εμπειρία και ενασχόληση μου αποτελεί και την μόνη εγγύηση ότι και από τα νέα μου καθήκοντα που θα μου εμπιστευτούν οι πολίτες της Άρτας θα είμαι στην πρώτη γραμμή, πάντα μάχιμος, χωρίς κομματικές και πολιτικές αγκυλώσεις, με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών της.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια συνεργατική και δυναμική ΑΡΤΑ που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες του κάθε ΑΡΤΙΝΟΥ. Με την στήριξη αλλά και την εμπιστοσύνη σας να διαμορφώσουμε όσα ονειρευόμαστε για τον τόπο μας. Σας καλώ να μοιραστούμε αυτήν την ιδιαίτερη πρόσκληση δημιουργώντας μια ΑΡΤΑ που θα ευημερεί και θα εξελίσσεται σε κάθε τομέα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά για την ΑΡΤΑ το δικαιούται και το αξίζει!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα