20.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Η Ράνια Γκίζα διακρίνεται στην Περιφέρεια…

Διαβάστε επίσης

Η Ράνια Γκίζα, είναι μια νέα εργαζόμενη μητέρα, που παρόλα αυτά μπορεί και κερδίζει τις εντυπώσεις στην πολιτική της πορεία. Είναι το πρόσωπο της διπλανής πόρτας, αυτή που θα στηρίξει τον συνάνθρωπό της στα δύσκολα, καθώς κυριολεκτικά είναι μια από εμάς. Παλεύει για τα θέματα της καθημερινότητας και έχει την απαραίτητη ενσυναίσθηση να γνωρίζει και να συντρέχει στα θέματα των πολιτών.
Γράφει γι’αυτή η γνωστή σελίδα ΦΑΡΟΣ, την οποία επιμελείται ο Κώστας Βαρέλης:
“Αδιαχώρητο χθες το βράδυ στην Άρτα. Είμαστε σε προεκλογική περίοδο, έχουν αρχίσει τα εγκαίνια και οι εκδηλώσεις των υποψηφίων. Βοηθάνε και οι κλιματολογικές συνθήκες, που μέχρι τώρα είναι θαυμάσιες. Σχεδόν καλοκαιράκι…
Πληθώρα υποψηφίων τριγύρω μας, θετικό αρχικά, όμως κάποια στιγμή θα αποτελέσει σίγουρα ,ζήτημα ευρύτερων αλλαγών, στον εκλογικό νόμο. Κάποιοι, ομιλούν για ένα φαινόμενο που οδηγεί σε απαξίωση κι εκφυλισμό της έννοιας της συμμετοχής. Ένας ατελείωτος κατάλογος υποψηφίων. Εμφανίζονται ξαφνικά και χάνονται το ίδιο ξαφνικά, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τα κοινά και την πορεία του τόπου μας. Στο Κομπότι βρέθηκε χθες το βράδυ, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ράνια Γκίζα και εκ νέου υποψήφια με την ίδια αυτοδιοικητική παράταξη.


Με μία κατά κοινή ομολογία, χρήσιμη παρουσία στην Περιφέρεια Ηπείρου. Με παρεμβάσεις, με προτάσεις, με παραγωγή γεγονότων. Απ’τα σύγχρονα πρόσωπα, που ακούνε, συμμετέχουν, αφουγκράζονται τις αγωνίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Απ’τους αυτοδιοικητικούς, που έχουν… γράψει χιλιόμετρα με την παρουσία τους, σε κάθε σημείο του Νομού Άρτας. Η Ράνια Γκίζα, που συνεχίζει να διαμορφώνει ένα θετικό αποτύπωμα στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Χρήσιμη, αποτελεσματική, παρούσα όχι μόνο το δεκαήμερο των εκλογών.Κι αυτό είναι το πλέον σημαντικό.
Όπως εξάλλου κι άλλοι υποψήφιοι, που μας ενημέρωσαν ότι θα επισκεφθούν τα μέρη μας στο επόμενο διάστημα. Μπορούμε να το πούμε: το χαρήκαμε ιδιαίτερα”!
Η Ράνια Γκίζα είναι η νεότερη σε ηλικία περιφερειακή σύμβουλος στην ΠΕ Άρτας γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Άρτα, με καταγωγή από τους Μελισσουργούς.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ έχει αναλάβει Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Θεμάτων του Περιφερειακού Συμβουλίου. Είναι εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό “Κοινό των Ηπειρωτών ώρα ευθύνης”, με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο.
Είναι απόφοιτος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, έχοντας λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Δικτύων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Είναι μητέρα ενός εννιάχρονου γιου, του Γιώργου.
Καλή επιτυχία Ράνια…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα