20.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Χρήστος Καραμπάς: Όπου δραστηριοποιήθηκε, ξεχώρισε…

Διαβάστε επίσης

Τον γνωρίσαμε ως τον άνθρωπο, που έφερε πάλι το Χανόπουλο στον χάρτη των προορισμών, δημιουργώντας το γνωστό εξοχικό κέντρο “Διαχρονικό”. Ο Χρήστος Καραμπάς, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, επέστρεψε από το εξωτερικό και επέλεξε τον τόπο της καταγωγής του να ζήσει, να επενδύσει και να προκόψει.
Είναι από τα άτομα εκείνα, που αναγνωρισμένα έφερε νέο αέρα στην περιοχή μας, καθώς μέσα σε λίγα χρόνια διαφάνηκε ότι θέλει να κάνει καινοτόμα πράγματα όχι μόνο στον τομέα της εστίασης, αλλά στην ψυχαγωγία και τον αθλητισμό, με τον οποίο ασχολείται ενεργά σε επίπεδο μάλιστα υψηλού πρωταθλητισμού, έχοντας σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις και έχοντας λάβει κορυφαίες διακρίσεις, καθώς έχει επανειλημμένα συμμετάσχει σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό τον εμπνέει συστηματικά στην καθημερινή του ζωή, ενώ βρίσκει απηχήσεις και κοινά γνωρίσματα με την πολιτική συμμετοχή και δραστηριοποίηση.
Τα χρόνια αυτά ο ίδιος είχε και μια εξέλιξη στην ζωή του και συγκεκριμένα διορίστηκε ως αστυνομικός, ένα επάγγελμα το οποίο αντιμετωπίζει με σεβασμό, αγάπη και πάθος και βέβαια θεωρεί ως λειτούργημα με προέκταση και βάση ανθρωποκεντρική.
Έχοντας ως άξονα διανοητικό και εφαρμόζοντας ως έμπρακτο τρόπο ζωής τη φράση: “Mην τα παρατάς ποτέ”, αποφάσισε άκρως συνειδητά να ασχοληθεί με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση, διοχετεύοντας την έντονη ενεργητικότητά του, την οποία συνδυάζει με διάθεση για προσφορά στο τόπο και τους συμπολίτες του, που σέβεται και εκτιμά βαθιά. Ο ίδιος, έντονα πολιτικοποιημένος και όχι αυστηρά κομματικοποιημένος από την πολύ νεαρή ακόμη ηλικία, θεωρεί αναγκαία και επιβεβλημένη την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα κοινά ζητήματα, ως αναγκαίο προαπαιτούμενο για την επίλυση των προβλημάτων και την ευρύτερη προαγωγή του επιπέδου της ζωής των πολιτών.


Ο Χρήστος Καραμπάς επέλεξε να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό “ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” με επικεφαλής τον Χρήστο Τσιρογιάννη, στην Δημοτική Ενότητα Αρταίων. Ένας νέος άνθρωπος, με ενέργεια, γνώση και διάθεση για δημιουργική προσφορά, που είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια, με θετικό πρόσημο.
Να σημειώσουμε ότι είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Λιανού και έχουν τρία παιδιά.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα