24.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Ο Ανδρέας κέρδισε με το ήθος του…

Διαβάστε επίσης

Ο Ανδρέας Γούλας, από τις πρώτες ημέρες δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος και θερμός υποστηρικτής του Χριστόφορου Σιαφάκα. Το είχαμε αναφέρει ήδη από τον Φεβρουάριο ότι οι σχέσεις που έχουν μεταξύ τους και η αμοιβαία αλληλοεκτίμηση, είναι οι παράγοντες που τον οδήγησαν να σταθεί δίπλα του στον προεκλογικό αγώνα.

Ο Ανδρέας, παρά το γεγονός ότι στήριξε πάνω του ένα μεγάλο κομμάτι του οργανωτικού και επικοινωνιακού τμήματος της πολιτικής εκστρατείας, επέλεξε να είναι στην σκιά της επικαιρότητας και ουραγός στην επικοινωνιακή προβολή. Δεν αξιοποίησε ούτε για ένα λεπτό την δυνατότητά του για προβολή της δικής του υποψηφιότητας, αλλά αντιθέτως έβαλε την ομάδα πάνω από την δική του διάκριση.


Αυτό δεν μειώνει σε τίποτε όμως το γεγονός ότι ο Ανδρέας είναι μια προσωπικότητα της αγοράς, μαχόμενος λογιστής, έμπειρος οικονομολόγος και πάνω απ’όλα έντιμος και αποδοτικός στην καθημερινότητά του. Δεν είναι το άτομο της κλειστής πόρτας, κυκλοφορεί στην “πιάτσα” και μπορεί να λαμβάνει εύκολα τα μηνύματα της κοινωνίας.
Πέραν των άλλων είναι σοβαρός μεν, αλλά με χιούμορ που μπορεί να τσακίζει κόκκαλα… Δηλαδή ένας άνθρωπος που θέλουμε να έχουμε δίπλα μας. Και να σημειώσω κάτι που έχει και την δική του σημασία: παρά το γεγονός ότι ο Ανδρέας είναι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος, δεν ανέχεται ούτε να του βάζουν, αλλά ούτε και να βάζει “κομματικές” ταμπέλες σε άλλους.
Ευχόμαστε στον φίλο Ανδρέα, να έχει την επιτυχία που του αξίζει, γιατί εκτιμούμε ότι από την εκλογική του ανάδειξη, η Άρτα θα είναι αληθινά κερδισμένη.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα