19.8 C
Arta
2 Μαΐου 2024

Κώστας Τράμπας, ο έμπειρος …

Διαβάστε επίσης

Ο Κώστας Τράμπας είναι γέννημα θρέμμα του Μονοπλιού. Γεννήθηκε στην Άρτα, στη γειτονιά του Αγίου Γεωργίου και διατηρεί το γραφείο του τα τελευταία 25 χρόνια στο Μονοπλιό. Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1999 και είναι παντρεμένος με την Ελένη Μπανταλούκα, επίσης Δικηγόρο και έχουμε δύο παιδιά.

Κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου 1999 – Οκτωβρίου 2002 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αρταίων, δίπλα στον αείμνηστο Κώστα Βάγια.

Από τον Ιανουάριο του 2007 μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομού με Νομάρχη το Γιώργο Παπαβασιλείου, ενώ από τον Ιανουάριο του 2007 μέχρι και το Δεκέμβριο του 2008 διετέλεσε Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου και κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου 2010 – Δεκεμβρίου 2010 Γραμματέας Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Από τον Ιανουάριο του 2010 και μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στηρίζοντας τον τότε υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Παπαβασιλείου, ενώ κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου 2011–Δεκεμβρίου 2011 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά τις εκλογές του Μαϊου του 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με Δήμαρχο το Χρήστο Τσιρογιάννη. Από τις 7-9-2014 έως σήμερα είμαι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με εξαίρεση το διάστημα από 7-5-2018 έως 31-8-2019 όπου διετέλεσε  Αντιδήμαρχος Νομικών Θεμάτων, Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του Δημότη.

Η μεγάλη του εμπειρία, αλλά και η νομική του κατάρτιση, τον έχουν καταστήσει απαραίτητο σε όλους τους συνδυασμούς, οι οποίοι πολλές φορές τον συμβουλεύονται για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου…

Στο πολιτικό του μήνυμα αναφέρει: Αγαπητοί Συνδημότες,  

Πορευόμαστε μαζί καιρό τώρα. Μαζί αναδείξαμε τα προβλήματα του Δήμου μας και προσπαθήσαμε, τουλάχιστον, να τα διορθώσουμε. Μεταξύ μας αναπτύχθηκε μία σχέ-ση εμπιστοσύνης την οποία θέλω να πιστεύω ότι τίμησα. Μπορεί να διαφωνήσαμε σε αρκετά αλλά σίγουρα συμφωνήσαμε σε πολλά και μαζί αγωνιστήκαμε για να πετύ-χουμε έναν κοινό στόχο: να βλέπουμε την πόλη μας να αναπτύσσεται, να αλλάζει. Γιατί όλοι ενδιαφερόμαστε για την Άρτα μας και τίποτα δεν θα πρέπει να μας χωρίζει.

Τόσα χρόνια με τιμήσατε με την ψήφο σας και για το λόγο αυτό εκφράζω την ευγνω-μοσύνη μου. Με το θάρρος, λοιπόν, της γνώμης μου αλλά και εμπιστευόμενος τη γνώση και την εμπειρία που απέκτησα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά της πόλης μας αποφάσισα και πάλι να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας, στηρίζοντας το Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη.

Και ζητώ την ψήφο σας δεσμευόμενος για ένα και μόνο πράγμα: να την τιμήσω, όπως έκανα τόσα χρόνια. 

Συνεχίζουμε …

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα