25.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ: Ερώτηση στη Βουλή για το ΓΝΑ

Διαβάστε επίσης

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής  Άρτας και συγκεκριμένα ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας κ. Γόγαλης Θεόδωρος, στο πλαίσιο της ενδοπεριφερειακής συνεργασίας του κόμματος με τον Βουλευτή ν. Ιωαννίνων και Γραμματέα του Τομέα Υγείας κ. Τσίμαρη Ιωάννη κατέθεσαν στη Βουλή Ερώτηση για την υφιστάμενη κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.

Η ερώτηση αυτή έρχεται τη στιγμή που συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατο της πρώην προέδρου του κόμματος κ. Φώφης Γεννηματά και θα πλαισιωθεί με τις δράσεις – επισκέψεις που έχουν προγραμματιστεί και για τα Κέντρα Υγείας του νομού.

Ο κ. Γόγαλης Θεόδωρος ενημερώνει τους κατοίκους του νομού ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής  Άρτας το προηγούμενο έτος έχει καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο τα Κέντρα Υγείας του νομού μας όσο και το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης και στο πλαίσιο των νέων επισκέψεων θα καταγραφούν εκ νέου και θα αξιολογηθούν ως προς τον βαθμό και το μέρος της υλοποίησής τους τόσο από την  6η ΥΠΕ όσο και από την Κεντρική Διοίκηση (Υπουργείο – Κυβέρνηση).

Θεωρούμε ότι η Δημόσια Πολιτική είναι προϊόν συναίνεσης και όχι αντιπαράθεσης. 

Εκ της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής  Άρτας

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα