18.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

Η εμπιστοσύνη σας – τιμή μου

Διαβάστε επίσης

Η τετραετία που πέρασε έκλεισε με τις εκλογές στις 8 του Οκτώβρη..

Σε αυτό που 4 χρόνια τώρα οργανώθηκε και εκτελέστηκε με ακρίβεια τον τελευταίο χρόνο, επέλεξα να απαντήσω με δημόσια συμμετοχή.!! Ποτέ στη ζωή μου δεν κρύφτηκα στη ζεστασιά ανούσιων και αργοπορημένων “μπράβο”.

Η συνεργασία που συμμετείχα προέκυψε τη τελευταία στιγμή στον απόηχο των όσων προηγήθηκαν από 10μήνου τουλάχιστον, και που γνωστά είναι στους περισσότερους, και έπειτα από το μοναδικό και ΔΗΜΟΣΙΟ προς εμένα κάλεσμα, του κου Χρήστου Τσιρογιάννη. Βασικά κριτήρια της στάσης μου ήταν και παραμένουν: 1) η από την αρχή δήλωσή μου, πως στα κοινά η συμμετοχή δεν ξεκινά και τελειώνει στην θέση του “επικεφαλής” και 2) ότι στην αυτοδιοίκηση κάθε φορά πρέπει να επιδιώκουμε τις ευρύτερες εφικτές και δυνατές συναινέσεις και συνεργασίες. Και για τα δύο είμαι σίγουρη, και όσοι συμμετείχαν σε όλη την προσπάθεια γνωρίζουν, πως εξάντλησα ό,τι περιθώριο υπήρχε!

Για την τελική αυτή επιλογή μου, και σε συνθήκες σκληρής αλλά και ανίερης πολεμικής, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου αυτός ο μεγάλος αριθμός των 700 και πλέον συμπολιτών μας, που με τίμησαν με τη ψήφο τους!!

Με τους συμπολίτες μου που είχαμε διαφορετική προσέγγιση αλλά με σεβασμό και αξιοπρέπεια στάθηκαν στις επιλογές μου, είναι σίγουρο πως στη ζωή και στους αγώνες θα είμαστε μαζί!!

Οσον αφορά αυτούς τους “απελπιστικά” λίγους και την “ανθρωποφαγία” τους… τα είδαμε όλα μαζί τους… από την εκωφαντική απουσία όταν η μάχη δινόταν για συγκρότηση ψηφοδελτίου νίκης, πηδώντας στην βοερή δημόσια έκφραση “κατόπιν εορτής”… από την ύπουλη και στοχευμένη διαλυτική στάση πηδώντας στην άμεση συμμετοχή όταν τους χρειάστηκαν… δήθεν “απατημένοι προοδευτικοί” (άφαντοι στα “κατά ριπάς” καλέσματά μας ενότητας και μάλιστα χωρίς προαπαιτούμενα επί μήνες και βάλε) αντάμα με ακραίες πολιτικές απόψεις… ποτέ δεν θα τους μοιάσω και ποτέ δεν θα δεχθώ “διατεταγμένη αποστράτευση”!! Τους αφήνουμε στην τραγική μοναξιά του άψυχου πληκτρολογίου τους και στο “επτασφράγιστο περιθώριο” που έχουν επιλέξει στην ζωή!! Από τη θέση μου, στη δική μας κοινωνία των πολιτών, τους προσπερνάω… αν δεν το έπραττα, θα ήταν τουλάχιστον έλλειψη σεβασμού απέναντι στο μεγάλο αριθμό των συμπολιτών μας που με τιμάει κάθε φορά, που χωρίς να κρύβομαι, δηλώνω συμμετοχή στα κοινά.

Ευχόμενοι καλή και δημιουργική θητεία στην νέα δημοτική αρχή,

εμείς και πάλι μαζί, όπως πάντα άλλωστε, στο καθημερινό μετερίζι της ζωής και της κοινωνίας στην Άρτα της ζωής μας!

Ταπραντζή Τζένη

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα