13.8 C
Arta
28 Απριλίου 2024

Απέχουν οι Δικηγόροι της Άρτας για το φορολογικό

Διαβάστε επίσης

Αντιδρούν για το φορολογικό νομοσχέδιο οι Δικηγόροι της Άρτας, οι οποίοι κήρυξαν καθολική αποχή από τις εργασίες τους έως και την 23-11-2023, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις ισοπεδωτικές διατάξεις που πλήττουν και τον κλάδο τους, αλλά και όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας κ. Μιχάλης Νικολάου σε επιστολή του, η οποία κοινοποιείται προς τους βουλευτές του Ν. Άρτας κ. Γιώργο Στύλιο και κ. Όλγα Γεροβασίλη, καλεί όλους τους φορείς που εκπροσωπούν τους ελεύθερους επαγγελματίες σε κοινή σύσκεψη προκειμένου να συντονίσουν τις δράσεις τους.
Η πρόσκληση αναφέρει χαρακτηριστικά: Με σημερινή απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, και ενόψει της ψήφισης του φορολογικού νομοσχεδίου, κρίνουμε σκόπιμο να συναντηθούμε όλοι οι τοπικοί φορείς των ελευθέρων επαγγελματιών- αυτοαπασχολούμενων, προκειμένου να καθορισθεί η κοινή στάση μας, προς αποτροπή των δυσμενών για τα μέλη μας συνεπειών.
Ως χώρο δε συνάντησης προτείνουμε την αίθουσα του Επιμελητηρίου και ως χρόνο την Τετάρτη 15-11-2023 και ώρα 19:30.
Την ίδια ημέρα πρόσκληση με το ίδιο περιεχόμενο και τους ίδιους παραλήπτες αποστέλει και ο Πρόεδρος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΡΤΑΣ (ΟΕΒΕΑ) κ. Δημήτρης Χουλιάρας με θέματα:
1) Το Νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο που αφορά τις πολύ Μικρές Επιχειρήσεις και τους Αυτοαπασχολούμενους – Ελεύθερους Επαγγελματίες.
2) Κοινή δράση κινητοποιήσεων.
3) Συμμετοχή στην Πανελλαδική απεργία την 22η Νοεμβρίου 2023.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα