18.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Η Ράνια Γκίζα, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης

Οι ανακατατάξεις στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, οι αποχωρήσεις μελών και η δημιουργία νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, δεν ήταν δυνατόν να μην έχουν και στην Ήπειρο τις δικές τους προεκτάσεις. Ιδιαίτερα, όταν από τα Ιωάννινα, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει την μοναδική του έδρα, και συγκεκριμένα της της …βουλεύτριας Μερόπης Τζούφη. Μετά το αρχικό σοκ, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ έστειλε χθες την Τετάρτη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στις εξελίξεις και ζητάει από την κ. Τζούφη, να επιστρέψει την έδρα της Π.Ε. Ιωαννίνων στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ…
Αναφέρει χαρακτηριστικά: ” Η επιλογή της κ. Μερόπης Τζούφη να αποχωρήσει μη παραδίδοντας την έδρα στερεί από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ιωαννίνων την επιλογή πού έκανε ο λαός στις εκλογές να εκπροσωπηθεί στη Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Για να αποκατασταθεί η αδικία καλούμε την κα. Μ.Τζούφη να τιμήσει την υπογραφή της στον κώδικα δεοντολογίας των υποψηφίων βουλευτών και να παραδώσει την βουλευτική έδρα στο κόμμα το οποίο την εξέλεξε. Ο κύκλος της εσωστρέφειας κλείνει”.
Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με την κ. Τζούφη, αλλά να σημειώσουμε ότι οι ανατροπές στην συγκεκριμένη παραίτηση, είχαν ως αποτέλεσμα, να κληθεί να καλύψει την θέση του μέλους της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η αναπληρώτρια και νυν Περιφερειακή Σύμβουλος Ράνια Γκίζα, η οποία και έχει αποδεχθεί την πρόταση.
Επικοινωνήσαμε μαζί της και μας ανέφερε ότι “σέβομαι το δημοκρατικό αποτέλεσμα της εκλογής του νέου Προέδρου και παραμένω στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, προσφέροντας με τις δυνατότητες που έχω…”!
Δεν έχουμε βέβαια, στο διάστημα αυτό, κάποια πολιτική παρέμβαση από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άρτας, η οποία κινείται σε χαμηλούς τόνους, με νέο γραμματέα, όπως έχουμε αναφέρει τον Παναγιώτη Χασκή, αναμένοντας όμως την εξέλιξη των διαδικασιών, για την ανάδειξη των οργάνων, όπου χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα