14.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Ενημερωτική Ημερίδα του Έργου SAVE-WATER

Διαβάστε επίσης

Η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με ακρωνύμιο SAVE-WATER, το οποίο έχει ενταχθεί στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα Interreg IPA CBC “Greece-Albania 2014-2020”.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ.-14:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου, στη Ναπολέων Ζέρβα 28-30 στη Στοά Σάρκα στον 2ο όροφο, στα Ιωάννινα.

Στόχος του έργου είναι η προαγωγή του περιβάλλοντος, της βιώσιμης κινητικότητας και των δημόσιων υποδομών. Συγκεκριμένα, έχει ως στόχο την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και μεθοδολογιών στη διαχείριση του πόσιμου νερού, μεθοδολογιών για την καλή πρακτική και βέλτιστη διαχείριση στις πιέσεις του υδροφόρου ορίζοντα για άρδευση και υδροδότηση.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της κοινωνίας για τη διαχείριση και τη διασφάλιση ποιότητας των υδατικών πόρων, στην Ημερίδα, οι δικαιούχοι του έργου θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα και τις εκρροές (παραδοτέα) της υλοποίησης του έργου για την περιοχή της Περιφέρειας Ηπείρου αλλά και γενικότερα για την περιοχή εφαρμογής του έργου SAVE-WATER. Ο σκοπός της Ημερίδας είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό και τους άμεσα και έμμεσα ενδιαφερόμενους σχετικά με τους γενικούς στόχους του έργου και τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα της Ημερίδας έχει ως εξής:

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα