17.8 C
Arta
2 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΑΡΤΑΣ: νέος συντονιστής ο Παναγιώτης Χασκής και αναπληρώτρια η Βίκυ Σιαπάτη

Διαβάστε επίσης

Σε κλίμα συντροφικότητας και με ενωτική διάθεση συνεδρίασε την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άρτας με εισηγήτρια την Ολυμπία Τελιγιορίδου, μέλος της ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Κατά τη συνεδρίαση με ομόφωνη απόφαση εκλέχτηκε νέος συντονιστής ο Παναγιώτης Χασκής και αναπληρώτρια η Βίκυ Σιαπάτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ! Ενωμένος, μαχητικός, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Είναι και θα παραμείνει δύναμη πρόσθεσης και πολλαπλασιασμού. Είναι και θα παραμείνει όπλο και εργαλείο στην υπηρεσία της κοινωνικής αλλαγής και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Στήριγμα και εργαλείο της δημοκρατίας για δικαιοσύνη παντού. 

Επικεντρωνόμαστε στον μεγάλο στόχο της ανασυγκρότησης του κόμματός μας, συνολικά του αριστερού και προοδευτικού χώρου, και της αντεπίθεσης απέναντι στις πολιτικές Μητσοτάκη. Οργανώνουμε τις δυνάμεις μας για να αναδείξουμε την υπεροχή των θέσεών μας. 

Επιδίωξή μας είναι να προχωρήσουμε μαζί με κάθε προοδευτική δύναμη και κάθε δημοκρατικό πολίτη, και να οργανώσουμε την αντίσταση σε κάθε γειτονιά, κλάδο, κοινωνικό στρώμα, ώστε να προχωρήσουμε συντεταγμένα στο Συνέδριό μας τον προσεχή Φλεβάρη. Ένα μεγάλο πολιτικό γεγονός στο οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά τα χιλιάδες μέλη που γράφτηκαν στις οργανώσεις μας. 

Στέλνουμε, λοιπόν, μήνυμα επανεκκίνησης και ανασυγκρότησης. Μήνυμα ενότητας και συμπερίληψης, σοβαρότητας και αποφασιστικότητας, ωρίμανσης και συλλογικότητας.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής και με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα, η Νομαρχιακή Επιτροπή θα λάβει πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση των οργανώσεων μας, την ενεργοποίηση των νέων μελών και για την πραγματοποίηση εξωστρεφών δράσεων.

Κύριο μέλημά μας αποτελεί η ενεργή παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εκεί όπου χτυπά η καρδιά της κοινωνίας για την οικοδόμηση μίας μεγάλης σύγχρονης Αριστεράς της εποχής μας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα