20.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

Με διάθεση συνεργασίας και ενότητας θα λειτουργήσει η δημοτική αρχή Αρταίων την επόμενη πενταετία

Διαβάστε επίσης

Συγκινητική και γεμάτη φόρτιση ήταν η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων,

Συγκινητική και γεμάτη φόρτιση ήταν η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, καθώς ουσιαστικά κλείνει ένας κύκλος ανοικτών διαφορών και πολιτικών εκκρεμοτήτων, οι οποίες απασχόλησαν την τοπική μας επικαιρότητα τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο.
Ο νέοεκλεγείς δήμαρχος Χριστόφορος Σιαφάκας αναφέρθηκε στον τρόπο δράσης της νέας δημοτικής αρχής, στα επείγοντα θέματα που πρέπει να απασχολήσουν το επόμενο δημοτικό συμβούλιο και την διαδικασία της λειτουργίας του. Ο Χριστόφορος Σιαφάκας ανέφερε ότι βάζει στην άκρη όλες τις διαφορές των τελευταίων χρόνων και προάγει την ανάγκη για μια δημιουργική και γόνιμη συνεργασία για την επόμενη μέρα στον Δήμο Αρταίων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών.


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η πόρτα του Δημαρχείου δεν θα είναι απλώς ανοικτή για τους πολίτες, αλλά ο ίδιος θα αναζητήσει να εξεύρει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών.
Στην συνέχεια μίλησε ο απερχόμενος δήμαρχος και νέος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος φορτισμένος συναισθηματικά αναφέρθηκε ότι η θητεία του τελείωσε με ένα μεγάλο έργο, το οποίο καλείται να διαχειριστεί και η επόμενη δημοτική αρχή, ενώ αναφορικά με την δράση του την επόμενη ημέρα ανέφερε ότι πρόκειται να κάνει «δίκαιη αντιπολίτευση» για το συμφέρον της Άρτας.
Τον λόγο ακολούθως έλαβε η επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής Βάσω Αμπελογιάννη, η οποία υπογράμμισε την διαφορετικότητα, αλλά και την διαφορά στις προτάσεις που έχει η ελάσσονα αντιπολίτευση για την Άρτα και τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου Αρταίων.


Να υπογραμμίσουμε ότι στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο βουλευτής Άρτας ΝΔ Γιώργος Στύλιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας Βασίλης Ψαθάς, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ανάγκη συνεργασίας των δημοτικών αρχών με όλους τους φορείς, ενώ παραβρέθηκαν επίσης οι Δήμαρχοι Νικολάου Σκουφά Κώστας Παπασιώζος και Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος.


Την προσφώνηση έκανε ο συνεργάτης του Χριστόφορου Σιαφάκα, Χρήστος Παπανικολάου, ενώ στην ορκωμοσία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Άρτας κ. Καλλίνικος.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα