20.8 C
Arta
5 Μαΐου 2024

Ενδιαφέρεται για ΥΠΕάρχης ο Δημήτρης Σκανδάλης;

Διαβάστε επίσης

Μπορεί ο Χρυσοχοϊδης στην τελευταία του επίσκεψη στα Ιωάννινα, να προανήγγειλε την δημιουργία Υγειονομικής Περιφερειακής Ενότητας με έδρα τα Ιωάννινα, παρόλα αυτά στην τελευταία πρόσκληση για την κάλυψη των θέσεων για τις ΥΠΕ όλης της χώρας, η οποία έλαβε χώρα λίγες ώρες πριν την μεταφορά του στο πάλαι ποτέ Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, δεν περιλαμβάνει τέτοια περίπτωση.
Το θέμα είναι ότι η μεταφορά του Νίκου Κατσακιώρη από την θέση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ως θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, δημιουργεί νέα δεδομένα στον χώρο της Διοίκησης Μονάδων Υγείας στην Περιοχή μας. Και μάλιστα θα υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αν ισχύει η -αδιασταύρωτη- πληροφορία, που κυκλοφορεί στα πολιτικά πηγαδάκια, ότι θα υποβάλλει πρόταση για την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ο δικηγόρος Δημήτρης Σκανδάλης, ο οποίος είναι αυτή την στιγμή διοικητής στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.
Σύμφωνα και με την πρόσκληση, ο γνωστός αρτινός δικηγόρος, έχει όλα τα προσόντα για την υποβολή της αίτησης, καθώς έχει την πενταετή προϋπηρεσία πλέον στην διοίκηση της υγείας, γεγονός το οποίο αξιολογείται σημαντικά.
Ο νέος χρόνος λοιπόν στον τομέα της Υγείας, εκτός από το νέο Υπουργό, θα έχει και άλλα ενδιαφέροντα να παρουσιάσει, τουλάχιστον στο κομμάτι της διοίκησης.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα