24.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Eνημερωτική εκδήλωση για τις νέες δράσεις του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»

Διαβάστε επίσης

Το Επιμελητήριο Άρτας  σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας- Πελοποννήσου- Ηπείρου- Ιονίων Νήσων, εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ, διοργάνωσαν την Τετάρτη 28/02/2024 και ώρα 18:00 ενημερωτική εκδήλωση για τις νέες δράσεις του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»: «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Εναρκτήριο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Ιωάννης Γκολομάζος ο οποίος αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τα στελέχη της ΔΕΠ, κα Τρικόγια Ιωάννα και τους κυρίους  Βυζά Ιωάννη και Γκοτσούλια Βασίλειο, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και του ΕΦΕΠΑΕ και τόνισε τη σπουδαιότητα των δύο αυτών προγραμμάτων  για την  στήριξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. 

Διαδικτυακό χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος Δ.Σ ΕΦΕΠΑΕ, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας ο οποίος και επεσήμανε πως κύριος στόχος του ΕΦΕΠΑΕ αποτελεί η συνεχή παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, συμβάλλοντας στην οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Στη συνέχεια οι  παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα δύο νέα προγράμματα.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων ακολούθησε συζήτηση και σειρά ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους, οι οποίες και απαντήθηκαν από τους υπεύθυνους των Δράσεων

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα