20.8 C
Arta
28 Απριλίου 2024

«Αρχίζει το ζέσταμα με την Πυρ-ομάδα»

Διαβάστε επίσης

Την Τσικνοπέμπτη (7/3/2024) η πόλη της Άρτας θα ντυθεί στα κόκκινα μιας και το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την «Πυρ-ομάδα». Μικροί – Μεγάλοι ντυμένοι με κόκκινες κάπες, με κόκκινα καπέλα και περούκες, κρατώντας αναμμένες δάδες και μπαλόνια θα παρελάσουν στο κέντρο της πόλης δίνοντας τον αποκριάτικο τόνο. Την «Πυρ-ομάδα» θα συνοδεύουν οι μουσικοί ήχοι των ΚrotalΑrta καθώς και ζογκλέρ με φωτιές. Η δράση θα κλείσει με αναμμένα φαναράκια που θα ανέβουν στον ουρανό  και  θα ξεκινά το party που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων στην παλιά ψαραγορά με τον Αλέξη Κατσαδωράκη on decks. 

 Ώρα έναρξης 8 μ.μ. από την πλατεία Κιλκίς. Ώρα συγκέντρωσης 7:30.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας.Ο Δήμος Αρταίων  κάλυψε τα έξοδα των ζογκλέρ, η NOVA  και  οι επιχειρηματίες αφοί Παπαηλία («Πρωτομάστορας» – «Στο Μονοπλιό») κάλυψαν το κόστος (ύφασμα και ράψιμο) για  τις κάπες που μοιράστηκαν στα γκρουπ. Επίσης, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας μας παραχώρησε 40 δάδες για την παρέλαση.

Η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλες και σε όλους για συμμετοχή τόσο στην «Πυρ-ομάδα» της Τσικνοπέμπτης όσο και στην μεγάλη κεφάτη καρναβαλική παρέλαση του Σαββάτου 9/3/2024.

Συνεχής ενημέρωση στη σελίδα μας στο fb: Καρναβάλι Γυναικών Άρτας 

Η Άτυπη Επιτροπή  του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας

 Κική Μανοπούλου, Ελευθερία Αλίβερτη, ΜιμίκαΑξιώτη, Παναγιώτα Μασίνα, Λίτσα Ζάγκλη, Κυριακούλα Κουτσούμπα, Βαγγελιώ Μπρισένιου, Μάρω Νάκα, Μελίντα Πανταζή, Λιλή Πανταζή, Νατάσα Σούλη, Ντίνα Σκανδάλη, Λαμπρινή Σταμούλη –Τρομπούκη

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα