26.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Ρήξη στην ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ;

Διαβάστε επίσης

Ταχείς οι εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα, στην δημοτική ομάδα των ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, καθώς φέρεται να έχει δημιουργηθεί ρήξη ανάμεσα στον Σωτήρη Χρηστούλη, πρώτο δημοτικό σύμβουλο της Δ.Ε. Άρτας και του Παντελή Κωλέτσου, πρώτου δημοτικού συμβούλου της Δ.Ε. Φιλοθέης, με αφορμή την εκπροσώπηση της μείζονος αντιπολίτευσης στην Δημοτική Επιτροπή…
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αφορμή δόθηκε όταν αντικαταστάθηκε ο Σωτήρης Χρηστούλης, λόγω ποσόστωσης από την Ανθή Τόλη στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ και ενώπιον της Δημοτικής ομάδας ζήτησε να τοποθετηθεί στην Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αρταίων, γεγονός το οποίο αρνήθηκε ο Παντελής Κωλέτσος, θεωρώντας ότι πρέπει να εκπροσωπεί ο ίδιος τον συνδυασμό στην εν λόγω επιτροπή.
Μάλιστα, αναφέρουν οι πληροφορίες, ότι ο Σωτήρης Χρηστούλης εγκάλεσε τον επικεφαλής Χρήστο Τσιρογιάννη, προκειμένου να λάβει θέση και λόγω της αποστασιοποίησής του, δημιουργήθηκε ένταση, με τον πρώην αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, να δηλώνει ότι είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τις θέσεις που έχει οριστεί ή εκλεγεί στον Δήμο Αρταίων.
Παρόλα αυτά, τα μέλη της δημοτικής ομάδας δεν έδωσαν στο ζήτημα περαιτέρω δημοσιότητα και η πληροφορία διοχετεύτηκε γρήγορα μέσω προέδρων τοπικών συμβουλίων, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την εξέλιξη.
Αναμένουμε βέβαια, εντός των ημερών, να υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη αυτή, η οποία όπως και να έχει δημιουργεί άλλες προοπτικές στην αντιπολίτευση του Δήμου Αρταίων, από αυτές που πρόσφατα είχαν παρουσιαστεί στην δημοσιότητα.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα