19.8 C
Arta
27 Απριλίου 2024

Εορτασμός της Καθαρής Δευτέρας στην Κορωνησία: Μια εκδρομή στο πανέμορφο  ψαροχώρι του Αμβρακικού

Διαβάστε επίσης

Ο Δήμος Αρταίων ανακοινώνει τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας στις 18 Μαρτίου 2024  στην πανέμορφη περιοχή της Κορωνησίας Άρτας, με μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα προσφέρει στους κατοίκους μας μια μοναδική εμπειρία στη γιορτή των Κούλουμων που αποτελούν μια παράδοση βαθιά ριζωμένη στην κουλτούρα και την ιστορία της περιοχής μας. Την Καθαρή Δευτέρα, η Κορωνησία Άρτας γίνεται εορταστικός προορισμός για τους κάτοικους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής και ο ουρανός θα γεμίσει χαρταετούς. 

Λεωφορεία θα διατεθούν από τον Δήμο Αρταίων για να μεταφέρουν τον κόσμο στο γραφικό χωριό του Αμβρακικού, όπου θα διασκεδάσουν και θα απολαύσουν την ατμόσφαιρα της γιορτής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακές σαρακοστιανές λιχουδιές, λαγάνες, ελιές, χαλβά, φασολάδα, προσφορά του Δήμου Αρταίων, αλλά και να απολαύσουν την αγνή ομορφιά του τοπίου.

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος Σιαφάκας,  εκφράζει την ελπίδα του ότι ο εορτασμός της Καθαρής Δευτέρας στην Κορωνησία Άρτας θα ενισχύσει το πνεύμα συνεργασίας και ενότητας και θα δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα ακριβή δρομολόγια του ΚΤΕΛ, θα ακολουθήσει ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα