18.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Γ. Στύλιος: «Ένα καλό νέο για την Άρτα. €2,4 εκατ. για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου της Άρτας»

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ είχε ο Γιώργος Στύλιος. Ο Βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε για την προκήρυξη και την εξέλιξη του διαγωνισμού που αφορά την ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π) και διαφόρων άλλων τμημάτων του Νοσοκομείου της Άρτας. Η προκήρυξη που δημοσιεύθηκε από την 6η ΥΠΕ (ΑΔΑ: Ρ52646ΜΩΝ1-Φ2Ξ) με διενεργούσα αρχή του διαγωνισμού το ΤΑΙΔΕΠ, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους για τη μελέτη και εκτέλεση όλων των εργασιών που απαιτούνται για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Τ.Ε.Π. μέχρι τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και ώρα 11:00 π.μ.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού €2.418.000, που θα ενισχύσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών του Νοσοκομείου της Άρτας προς τους πολίτες. Επιπλέον, οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις θα διευκολύνουν την καθημερινότητα και το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και των ασθενών. Ενώ θα ελαττώσουν και το ενεργειακό κόστος. Ο χρόνος ολοκλήρωσης των εργασιών έχει οριστεί στους εννέα (9) μήνες.

Ο Γιώργος Στύλιος ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα του ΤΑΙΠΕΔ για τη συνεργασία. Παράλληλά τόνισε πως: «παρακολουθώ κάθε βήμα της προκήρυξης με στόχο την ταχύτερη δυνατή έναρξη των εργασιών και την ολοκλήρωσή τους». Επιπλέον δήλωσε ότι: «η Άρτα διαθέτει ένα καλό Νοσοκομείο που εξυπηρετεί μια περιοχή πολύ μεγαλύτερη από το Νομό. Η θέση και ο ρόλος του καθιστούν αναγκαία τη συνεχή στήριξή και αναβάθμισή του. Η προκήρυξη της ανακαίνισης των κτιρίων του Τ.Ε.Π είναι ένα καλό νέο για την Άρτα και το Νοσοκομείο της. Η προσπάθεια δεν σταματά. Δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να μάχομαι για ολοένα και καλύτερες υπηρεσίες και υποδομές υγείας στο Νομό μας. Δίπλα στους πολίτες της Άρτας»

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα