18.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

«Φτυστός ο Μακαρίτης » από τη θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας “Ύπόθεσις 19”

Διαβάστε επίσης

Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας “Ύπόθεσις 19”, παρουσίασε στην αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» την παράσταση «Φτυστός ο Μακαρίτης » σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Κατσαούνου. 

Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας που παρουσίασαν αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η πέρα από κάθε προσδοκία προσέλευση των θεατών, οι οποίοι καθημερινά γέμισαν ασφυκτικά την κατάμεστη αίθουσα Διώνη, καθώς και το ένθερμο χειροκρότημά τους, αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειάς τους. Τα εγκάρδια και συγκινητικά σχόλια που επακολούθησαν, μας δίνουν δύναμη και κίνητρο για τη συνέχιση της προσπάθειας μας με απώτερο σκοπό τη συμβολή μας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.   

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χριστόφορο Σιαφάκα , τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Κωνσταντίνο Χαρακλιά, αλλά και τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ ΟΤΑ κ. Κέφη Νικόλαο για την συνδιοργάνωση της παράστασης και την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και για την παραχώρηση της αίθουσας.  

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς, διότι με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση των παραστάσεων και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον. 

Μεγάλοι Χορηγοί:

ΣOYΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ DIELLAS , ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΣ

Χρυσοί Χορηγοί:

CORPUS-ΚΤΗΜΑ ΜΑΡΟΣ-19 ΓΡΑΔΑ – ΤΑΓΚΑΡΕΛΗΣ Χ. – SIAPATIS – ΒΥΖΑΝΤΙΟ -ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ – ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΠΗΡΟΥΝΙ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΚΟΚΚΑΛΗΣ – ΚΑΚΑΡΙΑΡΗΣ Α.- GATSIOS

Χορηγοί:

PORTATIF, ΚΟΜΙΩΤΗΣ Κ.

Χορηγός επικοινωνίας:

ART TV – POWER FM – ΑΜVRAKIA FM

Επαιξαν: Χαλκιάς Βασίλης, Καρέζος Γεώργιος, Μπότσαρη Αναστασία, Σακαγιάννη Μαριάνθη, Κολιού Ελένη, Παπαϊωάνου Αριστοτέλης, Παπαδημητρίου Ευαγγελια, Νάτσιου Καλλιόπη, Φελέκης Ιωάννης

Σκηνικά: Παππάς Χρήστος, Γούσιας Σωτήριος,Έντυπο υλικό: Παππάς Χρήστος, ART COPY, Τρέιλερ: Παπαβασιλείου Γεώργιος, Φωτογραφία: Nick Fleggas photography, Ήχος – Φως: Καραντζιάς Γεώργιος, Επιμέλεια μουσικής: Αθανασίου Χρήστος, Υποβολέας: Σγώρα Κωνσταντίνα, Μακιγιάζ: Eρριέτα Λάμπρου, Κατερίνα Λαμπράκη, Ραφαέλα Χαλκιά.

Για το Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα