19.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Παίζει δυνατά η Κατερίνα Ρίζου για την υποψηφιότητά της…

Διαβάστε επίσης

Αν είναι ένα πράγμα, το οποίο πρέπει να από την πρώτη στιγμή να αποκλειστεί, είναι το γεγονός ότι η Κατερίνα Ρίζου, δεν θα είναι ένα ακόμη όνομα σε μια λίστα, όσον αφορά την υποψηφιότητά της στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Η Κατερίνα, δεν σκοπεύει μόνο να είναι η πρώτη επιλογή των αρτινών στην κάλπη των Ευρωεκλογών, αλλά απ’ότι μαθαίνουμε κερδίζει στα σημεία σε όλη την Ήπειρο, καθώς από τα κόμματα εξουσίας είναι η μόνη Ηπειρώτισσα υποψήφια.
Και βέβαια, να αναφέρουμε κι εμείς ότι διαπιστώσαμε μια σημαντική επικοινωνιακή αναβάθμιση, σε σχέση με τις εθνικές εκλογές, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Κατερίνα επενδύει πολιτικά στην καλή της εικόνα, την φυσική της ευγένεια και την ευπρεπή της παρουσία και είναι αποφασισμένη να μείνει στην πρώτη γραμμή και μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.
Να υπογραμμίσουμε βέβαια, ότι αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι η Κατερίνα, γίνεται ευρέως γνωστή και πέρα από τα όρια του νομού μας, με αποτέλεσμα να έχουν όλοι να πουν έναν καλό λόγο γι’αυτήν, αλλά και κυρίως να μπορεί με αξιώσεις να σταθεί ως παράγοντας της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Με ενδιαφέρον λοιπόν, παρακολουθούμε την πορεία της Κατερίνας και είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσει να δημιουργήσει νέες συνθήκες στα πολιτικά πράγματα και του τόπου μας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα