16.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Σχολιάζοντας τις ευχές του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας…

Διαβάστε επίσης

Δεν μπορώ καλόπιστα να μην σχολιάσω τις ευχές που μας στέλνει ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας, σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ και όπου πραγματικά ο όρος print screen παίρνει άλλες διαστάσεις: απ’ότι μπορούμε να καταλάβουμε το αρχείο είναι μια φωτογραφία από υπολογιστή, ο οποίος μάλλον αφορά αφίσα που έχει κολληθεί σε κάποιον τοίχο ή σκισμένο απόκομμα (;)…
Για την αισθητική του δεν θα πω πολλά: Κολλημένα bannerάκια για αιμοδοσία και “ψωνίζω στην Άρτα”, γραμματοσειρές Comics San Serif (ο φόβος και ο τρόμος του γραφίστα), επεξεργασία word… κίτρινα γράμματα σε αχνό φόντο…!
Δεν θα μπούμε στα οικονομικά του Εμπορικού Συλλόγου, φαίνεται ότι οι καιροί είναι χαλεποί…
Νομίζουμε, παρόλα αυτά, ότι το Δ.Σ., λαμβάνοντας υπόψη την εικόνα προς τα έξω, της πιο εξωστρεφούς αγοράς, μπορούσε να διαθέσει ένα κονδύλι, αν όχι για διαφήμιση (απ’ότι γνωρίζουμε κανένα έντυπο μέσο δεν έχει επιλέξει να διαφημίσει το πρόγραμμα και την πολιτική του και καλά κάνει), τουλάχιστον για την κατασκευή μιας όμορφης μακετούλας.
Βέβαια, περί αισθητικής, είπαμε ότι όπως και στο “open mall” συνέβη, ουδείς ο λόγος, αλλά νομίζουμε ότι ο “μπακαλίστικος” αυτός τρόπος επικοινωνίας, φθάνει κάπως στα… όρια της μιζέριας! Κάτι που σίγουρα δεν ταιριάζει στον εμπορικό μας κόσμο, τον οποίο και εκπροσωπεί και μάλιστα άριστα και δυναμικά!
Κατά τα άλλα, ανταποδίδουμε και εμείς τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μας, καλές δουλειές σε όλον τον εμπορικό κόσμο, με αισιοδοξία και ελπίδα για τα καλύτερα.




Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα