18.8 C
Arta
6 Μαΐου 2024

Την δικαστική οδό διάλεξε για το OPEN MALL ο ν. Παρατηρητής!

Διαβάστε επίσης

Τον δρόμο για την δικαστική διεκδίκηση της αποζημίωσης από τις εργασίες του OPEN MALL παίρνει η εφημερίδα ΝΕΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και όπως μας ενημέρωσε ο σύμβουλος έκδοσής της ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ, δεν πρόκειται για μια επιπόλαια απόφαση. Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε ότι τους τελευταίους 14 μήνες, που η επιχείρηση της εφημερίδας και των γραφικών τεχνών έχει την έδρα του επί της οδού ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ, αντιμετώπισε τόσο την μεγάλη καθυστέρηση των εργασιών, όσο και βέβαια το γεγονός ότι απομονώθηκε εντελώς από την πρόσβαση των πελατών.
Για την κατάσταση αυτή, είχε ενημερωθεί τόσο η προηγούμενη δημοτική αρχή, όσο και η παρούσα, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που δημιούργησαν οι εργασίες αυτές στην συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία ειρήσθω εν παρόδω, είναι μόνο μία από τις δεκάδες που έχουν πληγεί με τον ίδιο τρόπο στην περιοχή.
Το καρφί στο … φέρετρο, αποτελούν οι μεγάλοι τσιμεντένιοι κυβόλιθοι, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο πεζοδρομημένο τμήμα της οδού ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ, και έχουν αποκλείσει την επιχείρηση από οποιαδήποτε πρόσβαση!!!
Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ ομιλεί περί πλήρους αδιαφορίας εκ μέρους των ιθυνόντων του Δήμου Αρταίων για την ταλαιπωρία που υφίσταται η επιχείρηση, με αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων και εργασιών και ευελπιστεί ότι η δικαστική οδός θα δώσει το παράδειγμα, τουλάχιστον για τον σεβασμό των δημοτών, από τέτοιου είδους αντιμετώπιση.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα