18.8 C
Arta
28 Μαρτίου 2024

Την 1η Ιούνιου στον κόσμο γιορτάζουν το γάλα. Η ΔΩΔΩΝΗ μαζί με τους χιλιάδες παραγωγούς της το γιορτάζει κάθε μέρα

Διαβάστε επίσης

Με ένα ρεαλιστικό τηλεοπτικό σποτ η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ γιορτάζει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος (1η Ιουνίου), θέλοντας έτσι να αναδείξει τη σημαντική προσφορά των ανθρώπων της, οι οποίοι εδώ και μισό αιώνα αποτελούν κυρίαρχο κομμάτι της ιστορίας της.
Μέσα από μια ισχυρή αναπαράσταση, η ΔΩΔΩΝΗ προβάλει την αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλλεται από τον κάθε εργαζόμενο και παραγωγό της καθημερινά, οι οποίοι ανεξάρτητα των συνθηκών είναι πάντα εκεί μαζί της, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Έτσι, η εταιρεία αναγνωρίζει τη συμβολή των ανθρώπων της στην παραγωγή των αυθεντικών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ, για τα οποία χρησιμοποιεί μόνο 100% ελληνικό γάλα, το κύριο συστατικό της Γεύσης του Καλού.
Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα, αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας της ΔΩΔΩΝΗ αποτελούν οι χιλιάδες μικροί και μεγάλοι τοπικοί παραγωγοί, με τους οποίους η εταιρεία διατηρεί σταθερά μακροχρόνια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, υποστηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα της Ηπείρου και συνολικά της χώρας.
Παράλληλα, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, οι καταναλωτές που θα επισκεφτούν μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ καθ’ όλη την διάρκεια του Ιουνίου, θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πολλά από τα αγαπημένα τους προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε ειδικές προσφορές.
Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Για την οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ, η Παγκόσμια ημέρα γάλακτος είναι μια ημέρα γιορτής. Φέτος, την γιορτάζουμε για 6η συνεχόμενη χρονιά και μέσα από μία ξεχωριστή διαφημιστική ταινία, την αφιερώσουμε στους ανθρώπους της ΔΩΔΩΝΗ, για όλα όσα προσφέρουν στην εταιρεία καθημερινά. Παράλληλα, θέλουμε να τη γιορτάσουμε μαζί με τους καταναλωτές μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου υλοποιούμε προωθητικές ενέργειες για αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ.»

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα