10.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ:Αιχμή του δόρατος

Διαβάστε επίσης

Τα πρόσωπα της πρώτης γραμμής για τις επόμενες εκλογές του Δήμου Αρταίων ανέδειξε με τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων, και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, με βάση όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και χρόνο θητείας από 1- 11- 2021 έως 30- 11- 2022, στον οποίο προχώρησε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης, ανακοινώνοντας το νέο σχήμα της Δημοτικής αρχής.
Τα πρόσωπα αυτά είναι εκείνα, που θα διαχειριστούν τόσο την καθημερινότητα του αρτινού δημότη, αλλά και θα υποστηρίξουν προς τα έξω την εικόνα της δημοτικής αρχής, τόσο σε επίπεδο επικοινωνιακής γραμμής, όσο και σε επίπεδο αποτελεσματικότητας.
Εν ολίγοις στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές, τα πρόσωπα αυτά είναι εκείνα, τα οποία θα κριθούν εκ του αποτελέσματος και θα έχουν την ευθύνη να διαμορφώσουν ένα θετικό κλίμα για την επόμενη δημοτική αρχή.
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, ο στόχος της δημοτικής αρχής και του ίδιου του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, είναι η επανεκλογή στην επόμενη εκλογική διαδικασία.
Για τον λόγο αυτόν και πριν την επιλογή των προσώπων, συναντήθηκε μαζί τους, και έθεσε τις βάσεις της συνεργασίας τους:
Να είναι διαθέσιμοι αποκλειστικά για το έργο το οποίο αναλαμβάνουν.
Να επιθυμούν να είναι εκ νέου υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές στον ίδιο συνδυασμό και σε κάθε περίπτωση αν επιθυμούν να ακολουθήσουν άλλες εκλογικές διαδικασίες (π.χ. εθνικές εκλογές ή περιφερειακές) να μην χρησιμοποιήσουν αυτήν την θέση.
Να λειτουργούν σε πνεύμα συνεργασίας και αποδοτικά.
Αυτές είναι οι αρχές βάσει των οποίων τα συγκεκριμένα πρόσωπα επιλέχθηκαν για τις θέσεις αυτές.
Και πέραν των άλλων, υπάρχει και σαφής σημειολογία, για την επιλογή προσώπων, που είχαν εκλεγεί από άλλους συνδυασμούς και αποφάσισαν στην πορεία να συνεργαστούν με την δημοτική παράταξη «Αρτινών Συνεργασία», τους οποίους ο Χρήστος Τσιρογιάννης αξιοποιεί και σε θέσεις πέραν των νομικών προσώπων, θέλοντας με τον τρόπο αυτόν να επισημάνει την διεισδυτικότητα της δημοτικής αρχής σε όλους τους πολιτικούς χώρους.
Ξεκινάει λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση για την δημοτική αρχή, έως τις επόμενες δημοτικές εκλογές, με ετοιμότητα και πάνω απ’όλα με διάθεση επικράτησης.
Διαμορφώνεται λοιπόν και από την πλευρά της δημοτικής αρχής, η τελική αιχμή του δόρατος, αναφορικά με τα πρόσωπα που θα παίξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο τις επόμενες εκλογές, και πλέον όλοι μπορούν και συμπεραίνουν ποιο θα είναι το ανθρώπινο δυναμικό της παράταξης «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα