16.2 C
Arta
5 Μαΐου 2024

Σχόλια και προσεγγίσεις 23-11-21

Διαβάστε επίσης

Ο Στάθης Μπαρτζώκας, ο συμπολίτης μας στην Αθήνα, έχει το τελευταίο διάστημα την τιμητική του στα αθηναϊκά ΜΜΕ, όπου αναφέρεται στα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, στον ψυχολογικό τομέα.
Μετά από την συνέντευξη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τον Δημήτρη Δανίκα, τον απολαύσαμε και στον ΣΚΑΪ το Σάββατο το πρωί, στην εκπομπή του Καμπουράκη.
Είναι σημαντικό, πάντως ότι εμμέσως ή αμέσως γίνονται και οι αναφορές για την Άρτα.
Ο Νίκος Σπύρου, εκ νέου πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας, δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες ημέρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εσωκομματικών εκλογών και τους έστρωσε όλους στην δουλειά: κανονική εργασία δηλαδή.
Έκαναν μια συνάντηση στο δημαρχείο, προκειμένου να έχουν γνωριμία τα νέα μέλη με την δημοτική αρχή και ανακοίνωσαν και ένα πλαίσιο συνεργασίας για την προώθηση των θεμάτων της περιοχής.
Αν και βέβαια η δημοτική ομάδα «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» δηλώνει ανεξάρτητη και εθνική Ελλάδος στην τοπική Αυτοδιοίκηση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και οι σχετικοί δεσμοί με το κυβερνών κόμμα…
Στο πλαίσιο αυτό, η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία με τον Τομέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων της Δ.Ε.Ε.Π Άρτας, πραγματοποιεί στις 25 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 7:00 μ.μ στο Ιστορικό Γεφύρι της Άρτας, δράση συμβολικού χαρακτήρα για τη βία κατά των γυναικών, με την απελευθέρωση πορτοκαλί φανών στον ορίζοντα.
Το πορτοκαλί αποτελεί το ενοποιημένο χρώμα αλληλεγγύης και η απελευθέρωσή τους, αντανακλά τους αγώνες των γυναικών για ζωή, πρόοδο και ευτυχία.
Ωραίες αυτές οι δράσεις, μας κρατάνε και σε μια ετοιμότητα και δείχνουν και τον κοινωνικό χαρακτήρα των κομματικών – πολιτικών οργανώσεων.
Να το γυρίσουμε και λίγο στην υπόθεση του ΚΙΝΑΛ, όπου πραγματικά τα λίγα μέλη της Νομαρχιακής που ασχολούνται με τα προεκλογικά θέματα, είναι σε κατάσταση επιφυλακής, προκειμένου να προλάβουν τις εξελίξεις, που σχετίζονται με τις εκδηλώσεις των υποψηφίων.
Και επειδή είναι και ρευστά τα πράγματα και όσο περνάει ο χρόνος οξύνονται και λίγο οι καταστάσεις, ο Γραμματέας Αλέξης Σερέτης, προσπαθεί και το έχει πετύχει, να κρατάει τις αποστάσεις τόσο όσο να μην δημιουργούνται ζητήματα και υπόνοιες ότι υποστηρίζει κάποιον παραπάνω.
Και από την άλλη, το προσπαθεί, να δοθεί η απαραίτητη επικοινωνιακή υποστήριξη στους υποψηφίους, οι οποίοι είναι τα αουτσάιντερ μεν, αλλά έχουν να δώσουν πολλά σε πολιτικό επίπεδο επιχειρημάτων αφενός…
και θα στηρίξουν την ενότητα του κινήματος την επόμενη ημέρα αφετέρου! Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα