11.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

Υπόθεση ΠΑΝΕΤΑ οι γηπεδικές υποδομές

Διαβάστε επίσης

Σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αρταίων, αναφορικά με το δημοσίευμα της προηγούμενης εβδομάδας, που αφορούσε την έλλειψη υποδομών και κερκίδων σε γήπεδα του Δήμου Αρταίων, όπως είναι το γήπεδο «Γεώργιος Γιολδάσης», αλλά και το γήπεδο του Γλυκορρίζου και των Πλησιών, μας επεσήμαναν ότι το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου είναι αρμόδιο για τα θέματα των αθλητικών υποδομών και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πανέτας, ο οποίος ανέλαβε πριν ένα μήνα περίπου.
Για το θέμα αυτό, μας ανέφεραν ότι πρόκειται να συγκεντρωθούν τα αιτήματα όλων των ομάδων, που αφορούν τις ελλείψεις σε υποδομές και σε κερκίδες, προκειμένου να υπάρξει ένας προγραμματισμός για την κάλυψη των ελλείψεων που υπάρχουν.
Να σημειώσουμε ότι έχουμε βέβαια εμπιστοσύνη στο έργο της δημοτικής αρχής και του Νομικού Προσώπου, παρόλα αυτά, επειδή στην υπόθεση του αθλητισμού εμπλέκονται εκτός από πολλοί επαγγελματίες και πολλοί περισσότεροι ερασιτέχνες και απλοί αθλητές, καλό θα ήταν να δίνεται μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, καθώς μπορούν και αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας, όλων αυτών.
Είναι επίσης σημαντικό, άμεσα να ξεκινήσει ένας διάλογος και γι’αυτά τα θέματα, έτσι ώστε ως Δήμος, αλλά και ως πολίτες να αναφέρουμε τις δικές μας προτεραιτότητες που υπάρχουν στον τομέα της αξιοποίησης των αθλητικών υποδομών στα όρια του Δήμου Αρταίων, έτσι ώστε να αποδίδουν καλύτερα και να μην παρατηρούνται φαινόμενα γηπεδικού Αβδηρητισμού, όπως αυτά με την κατασκευή κερκίδων από την Περιφέρεια, σε γήπεδα χωρίς αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα