29.8 C
Arta
20 Μαΐου 2024

Κέρδισε τις εντυπώσεις με την στάση του στις αγροτικές κινητοποιήσεις ο αρτινός ΥφΑΑΤ

Διαβάστε επίσης

Ο Γιώργος Στύλιος ήταν το πρόσωπο της επικαιρότητας τις ημέρες αυτές, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε πανελλήνιο, καθώς προσκλήθηκε και προκλήθηκε να υπερασπιστεί τις αποφάσεις και το έργο της κυβέρνησης στα θέματα της αγροτικής πολιτικής, απέναντι στις αγροτικές κινητοποιήσεις.
Η κατάσταση που δημιουργήθηκε, θα μπορούσε να αποτελέσει μια πραγματική κόλαση για κάθε εκτεθειμένο στην κριτική πολιτικό πρόσωπο, αλλά ο αρτινός πολιτικός μπόρεσε και με ευθύτητα αντιμετώπισε όλα τα ζητήματα που του παρουσιάστηκαν, προκρίνοντας στοιχεία και παραδείγματα.
Να σημειώσουμε ότι αυτές οι δυο εβδομάδες ήταν χαρακτηρισμένες από την στοχοποίηση του αρτινού πολιτικού, ξεκινώντας από την Άρτα, όπου η Όλγα Γεροβασίλη, έκανε την πρώτη επίθεση για τις ανακοινώσεις του υφυπουργού αναφορικά με τις αποζημιώσεις της κυβέρνησης στους αγρότες της περιοχής. Ακολούθησε ο ΟΑΣ Ν. Άρτας, ο οποίος σε πορεία του στο κέντρο της Άρτας παρέδωσε ψήφισμα αιτημάτων και διαμαρτυριών στο …πολιτικό γραφείο του Γιώργου Στύλιου στην Άρτα.
Ακολούθως καταγγέλθηκε από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ (το οποίο βέβαια δεν αναφέρθηκε στην αναστροφή του λόγου του Γιώργου Στύλιου σε συνέντευξη σε αθηναϊκό τοπικό κανάλι ότι είναι το κόμμα που υποκινεί τις διαδηλώσεις), αλλά και επιμέρους φορείς. Παρόλα αυτά, όπου κλήθηκε στάθηκε και έδωσε απαντήσεις, τεκμηριωμένες και με στοιχεία, προκαλώντας την αμηχανία στους διαδηλωτές, που είδαν ότι οι διαμαρτυρίες και τα αιτήματα πρέπει να στηρίζονται σε δεδομένα και όχι μόνο στο θυμικό.
Η κορύφωση, ήταν η συμμετοχή του στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αρταίων, όπου συγκλήθηκε από τον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη, για την … ειρήνευση της κατάστασης, όπου εκεί μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι μεγάλο μερίδιο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες π.χ. η ακαρπία, έχει μεγάλη ευθύνη η τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία δεν έχει προχωρήσει έργα αρδευτικά, τα οποία θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
Ιδιαίτερα έμπειρος, ο Γιώργος Στύλιος έδωσε την εικόνα ενός πολιτικού που δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τον διάλογο και την αντίθετη άποψη, με πνεύμα σοβαρότητας και μετριοπάθειας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα