15.8 C
Arta
10 Μαΐου 2024

ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ: Επένδυση στα τοπικά ΜEDIA

Διαβάστε επίσης

Το τελευταίο διάστημα, ο γνωστός επιχειρηματίας και επενδυτής ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ, προγραμματίζει και συζητάει την επόμενη μεγάλη επένδυσή του στην περιοχή της Άρτας και της Πρέβεζας και συγκεκριμένα στον τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ήδη βρίσκεται σε συνεννόηση και συνεργασία με γνωστό όμιλο της περιοχής του Αμβρακικού, ο οποίος περιλαμβάνει εφημερίδες (free press), περιοδικά, ενημερωτικές ιστοσελίδες και ραδιοφωνικές συχνότητες και απ’ότι φαίνεται η συνεργασία προχωράει ικανοποιητικά, με σκοπό την δημιουργία μιας νέας εταιρίας στην οποία θα συμμετέχει ο ίδιος ο ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ ή κάποια επιχείρηση από τον όμιλο των εταιριών του.
Ο ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ είναι ένας ιδιαίτερα δραστήριος και σοβαρός επιχειρηματίας και στόχος της επένδυσής του είναι να δημιουργήσει έναν όμιλο με παρεμβατική δημοσιογραφία, στον πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και αθλητικό τομέα, με τελικό αποτέλεσμα την ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων και την επίλυση τους με παρέμβαση σε κεντρικό πολιτικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο. Ο ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ στην περιοχή της Άρτας είναι γνωστός για την συμμετοχή των εταιριών του σε ιχθυοτροφικές κυρίως δραστηριότητες, (στην ευρύτερη περιοχή του Αμβρακικού) αλλά πέραν αυτών είχε δραστηριοποιηθεί σε επιχειρήσεις SECURITY, αλλά και προσωπική δραστηριότητα ως οικονομολόγος, σύμβουλος επιχειρηματιών.
Η καταγωγή του, αλλά και ο αγαπημένος του προορισμός είναι η Φιλιππιάδα, στην οποία έχει και το πατρικό του σπίτι, από το οποίο πολλές φορές ελέγχει τις επιχειρήσεις του σε όλη την Ελλάδα. Στο επιτελείο του προσωπικού – συνεργατών του ΖΩΗ ΚΟΛΙΟΥ, μέχρι στιγμής φέρονται να συμμετέχουν γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος και επαγγελματίας δημοσίων σχέσεων, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης δια μέσω εταιρίας του ομίλου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ ως manager της νέας προσπάθειας παρουσιάζεται ένας αξιόλογος επιχειρηματίας της περιοχής με σπουδές στην Διοίκηση των Επιχειρήσεων, με επιτυχημένη επαγγελματική και πολιτική παρουσία, ο οποίος είχε έντονη επιμελητηριακή δράση, συμμετείχε ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Αλέκου Καχριμάνη στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Π.Ε. Άρτας, αλλά και απασχολήθηκε στο γραφείο υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Πρόκειται λοιπόν για ένα δυναμικό μείγμα, που σίγουρο είναι ότι πρόκειται να ανανεώσει το τοπίο των μήντια, τόσο στην περιοχή της Άρτας, αλλά θα λέγαμε και της ευρύτερης περιοχής του Αμβρακικού και της Ηπείρου.
Ο ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα ΜΜΕ, καθώς ο ίδιος είναι συχνά αρθρογράφος επίκαιρων θεμάτων οικονομικού και πολιτικού χαρακτήρα στα αθηναϊκά έντυπα, κατά καιρούς προσκαλείται για συνεντεύξεις σε όλα τα γνωστά μήντια, ενώ στο άμεσο παρελθόν υπήρξε ένας από τους άτυπους ενεργούς χρηματοδότες μεγάλης τοπικής εφημερίδας, υπήρξε χορηγός εκδόσεων και βιβλίων, αλλά και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Γνωρίζει το οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον της περιοχής, την ανθρωπογεωγραφία των πολιτικών και τις επιλογές των δημοσιογράφων της Άρτας.
Είναι πολύ γνωστός επίσης για το φιλανθρωπικό – κοινωνικό του έργο, καθώς ευρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γηροκομείου των Αθηνών, διορισμένος από το Πρωτοδικείο Αθηνών, στο οποίο έχει κάνει πολλές επιτυχημένες προσπάθειες για την εξυγίανση του. Επίσης υπήρξε Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Πολιτικά ο ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ φαίνεται να κινείται στον χώρο της πατριωτικής Δεξιάς, καθώς υπήρξε κεντρικό στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ,(διετέλεσε και οικονομικός διευθυντής του κόμματος του Παναγιώτη Καμμένου) στην συνέχεια Γενικός Γραμματέας στο κόμμα «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου, ενώ ήταν και ο επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ΠΑ.ΡΟ.Ν (Πατριωτική Ρομφαία Νίκης) η οποία συμπορεύτηκε πολιτικά με την εθνικιστική κίνηση Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση («ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.») με επικεφαλής τον Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό. Σήμερα, φαίνεται να ευρίσκεται πολιτικά, κοντά στη Νέα Δημοκρατία.
Η προσπάθεια άτυπα έχει ανακοινωθεί σε οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες της περιοχής με σκοπό την προεργασία και την συνεργασία, πολλοί εκ των οποίων γνωρίζοντας την σοβαρότητα της πρωτοβουλίας αντέδρασαν θετικά. Επειδή με τον ΖΩΗ ΚΟΛΙΟ έχουμε συνεργαστεί, από άλλα βέβαια μετερίζια, ευχόμαστε σε αυτόν και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στο έργο τους και επίτευξη των όποιων στόχων τους.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα