17.8 C
Arta
24 Απριλίου 2024

Ένα νέο ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ στην Περιφερειακή οδό κερδίζει τις εντυπώσεις

Διαβάστε επίσης

Την δύσκολη εποχή της κρίσης και του κορωνοϊού, επέλεξε ένας συμπολίτης μας ο Παναγιώτης Κιτσαράς, να κάνει την δική του προσπάθεια στον τομέα του εμπορίου και άνοιξε το δικό του ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΡ με είδη Αρτοποιίας & Μαναβική στην Περιφερειακή οδό, στο ύψος της Μητρόπολης.

Ήδη στον πρώτο μήνα που λειτουργεί, μπόρεσε να δημιουργήσει το δικό του πελατολόγιο και να κερδίσει τους κατοίκους της περιοχής με το χαμόγελό του και την ευγένειά του. Είναι σίγουρο ότι η περιοχή της Περιφερειακής Οδού, συνεχώς αναπτύσσεται καθώς μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα αναπτύχθηκαν πολλές επιχειρήσεις καφέ και ειδών αρτοποιϊας, και μάλιστα πολλά έχουν γίνει στέκια.
Ο Παναγιώτης, εκτός από τα είδη αρτοποποιϊας και μαναβικής και τα βασικά είδη του mini market έχει τροφοδοτήσει το κατάστημά του, με γλυκά και σοκολάτες, το οποίο ήταν και το προηγούμενο επάγγελμά του και μπορεί και γνωρίζει την δύναμή τους στην αγορά.
Το κατάστημα, στοχεύει να εξυπηρετήσει και τους διερχόμενους οδηγούς, καθώς έχει ακριβώς μπροστά του χώρο στάσης και στάθμευσης και έτσι ο καθένας μπορεί να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, προκειμένου να κάνει μια αγορά που επιθυμεί ή να καλύψει μια ανάγκη της τελευταίας στιγμής, καθώς το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί μέχρι τις 11 το βράδυ, για κάποιους … ξεχασμένους.
Ευχόμαστε, από καρδιάς, στον Παναγιώτη να έχει καλές δουλειές!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα