13.8 C
Arta
26 Απριλίου 2024

Στην Πλατεία ΣΚΟΥΦΑ το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ των παιδικών παιχνιδιών

Διαβάστε επίσης

Γέμισε παιδικά χαμόγελα και παιχνίδι

Η μεγάλη έκπληξη των εορτών είναι ο παιδότοπος που δημιουργήθηκε, δίπλα από την παιδική χαρά του Δήμου Αρταίων στην πλατεία Νικολάου Σκουφά, στην Παρηγορήτισσα. Η ιδέα να μεταφερθούν τα παιχνίδια για τα παιδιά, από την κεντρική πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην πλατεία Σκουφά, ήταν πραγματικά ευρηματική, καθώς με τον τρόπο αυτόν εκτονώθηκε η κεντρική πλατεία της Άρτας και από την άλλη, έδωσε την δυνατότητα σε έναν περιφερειακό χώρο να αποκτήσει την ζωντάνια των παιδικών παιχνιδιών.

Να σημειωθεί ότι στον συγκεκριμένο χώρο, στήθηκαν παιχνίδια όπως τα καρουζέλ, το τρενάκι, το τραμπολίνο, μπασκέτες και παιχνίδια με νερό κ.α., που καλύπτουν τις προσχολικές και παιδικές ηλικίες και μάλιστα με χαμηλό αντίτιμο. Κατά τις ημέρες της λειτουργίας του, εκατοντάδες παιδάκια έσπευσαν να παίξουν και να διασκεδάσουν, κάτι το οποίο έλειψε, καθώς τα περισσότερα από τα παιχνίδια αυτά, μπορούσε κανείς να τα δοκιμάσει στο λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης, που τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν λειτούργησε.

Μεγάλη εμπειρία και για τους γονείς, που δεν είχαν την ευκαιρία και την δυνατότητα, στην περίοδο της πανδημίας να διασκεδάσουν με τον τρόπο αυτόν το τελευταίο διάστημα και είναι βέβαιο ότι ευχαριστήθηκαν το νέο χώρο, καθώς πλέον σε συνδυασμό με την παιδική χαρά, έδινε την αίσθηση ενός ανοικτού παιδότοπου, όπου με ασφάλεια και με χαρά τα παιδιά πέρασαν την ώρα τους, γεμίζοντας με πολλές και ευχάριστες αναμνήσεις.

Το Λούνα Πάρκ, αρτινής ιδιοκτησίας, θα λειτουργήσει μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, τόσο τις πρωινές, όσο και τις απογευματινές ώρες και φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για διασκέδαση, τις εορταστικές αυτές ημέρες, των σχολικών τους διακοπών.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα