20.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Παραλίγο μοιραίο ατύχημα από πτώση σοβά στο κέντρο της Άρτας

Διαβάστε επίσης

Παραλίγο να γίνει το μοιραίο σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Άρτας, όταν κομμάτι από σοβά αποκολλήθηκε από τον τοίχο μιας πολυκατοικίας στην οδό Β. Κωνσταντίνου στο κέντρο της Άρτας και επέπεσε σε διερχόμενο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις επιβάτες. Η Ντίνα Σιώζου, μια από αυτές αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο FB

“Πραγματικά είχαμε άγιο σήμερα…. Κομμάτι από μπαλκόνι πολυκατοικίας επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου λίγο πριν την Αγία Σοφία, αποκολλήθηκε και έπεσε στο διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνοντες είμαστε τέσσερα ατομα και βούλιαξε την οροφή. Για καλή μας τύχη το κομμάτι που βλέπετε το συγκράτησε το σίδερο που συγκρατεί το μπετόν. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται γιατί είναι σαθρό το μπαλκόνι και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος…..”
Καλό θα ήταν άμεσα να επέμβουν οι ιδιοκτήτες και οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο περαιτέρω επικίνδυνο συμβάν, το οποίο μπορεί να απειλήσει πεζούς και οχήματα.

Βέβαια έπειτα από κλήση επενέβη άμεσα η αστυνομία ,έβαλαν μια κορδέλα στο πεζοδρόμιο αλλά, όπως αξιολογούν οι διερχόμενοι, είναι επικίνδυνο και για τον δρόμο….

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα