13.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Εκλογές με ψυχροπολεμική διάθεση στην ΕΠΣ Άρτας

Διαβάστε επίσης

Με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξή της συνεδριάση έκτακτα η Γ.Σ. των σωματείων – μελών της ΕΠΣ Άρτας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο γήπεδο στις Κεραμάτες, και βέβαια αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι η εκλογή της νέας Διοίκησης, με ενδιαφερόμενους υποψήφιους Προέδρους τον Θανάση Τρομπούκη, νυν πρόεδρο και τον Ηλία Μαζαράκο, ο οποίος ενδιαφέρεται να είναι επικεφαλής της Ένωσης για την επόμενη θητεία.
Να σημειώσουμε ότι ο προεκλογικός αγώνας, άτυπα έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου μισό χρόνο (βλ. Με το βλέμμα στις εκλογές της ΕΠΣ Άρτας), με τα σωματεία να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των δυο υποψηφίων προέδρων και βέβαια με πολλές αιχμές, να δημιουργούν ψυχροπολεμικό κλίμα στην διαδικασία.
Χωρίς να μπορούμε να προκρίνουμε ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι και οι δυο υποψήφιοι έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς φαίνεται ότι έχουν δυνατά χαρτιά για να εξασφαλίσουν την εκλογή τους. Σημαντικό είναι βέβαια και το γεγονός ότι και τα σωματεία – μέλη της ΕΠΣ Άρτας θα πάρουν την τελική τους απόφαση μάλλον μπροστά στην κάλπη, καθώς οι πιέσεις και οι συναντήσεις που γίνονται με τους παράγοντες των ομάδων είναι πολλές και δύσκολο να γνωρίζουμε σε ποιον τελικά θα καταλήξουν.
Να σημειώσουμε πάντως ότι πριν μια εβδομάδα ο Ηλίας Μαζαράκος, με την ανακοίνωση της προκήρυξης της Γενικής Συνέλευσης και βέβαια των εκλογών παραπονέθηκε για την διαδικασία με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο οποία αναπαράχθηκε και ανέφερε:

“Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΣ Άρτας στις 28/12 στείλατε ένα εκλογικό κατάλογο των ομάδων (μπακαλόχαρτο) στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τα σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην επικείμενη Γενική Συνέλευση και όχι Τακτική όπως την έχετε ονομάσει ο οποίος φυσικά απορρίφθηκε διότι δεν κάλυπτε τα του Νόμου και σας ζητήθηκε να σταλεί νέος. Εσείς μέχρι σήμερα δεν έχετε στείλει νέο κατάλογο.

Παρακαλώ διενέργεια εκλογών σύμφωνα με τον 4809/2021 αθλητικό νόμο και 4726/2020.

Επίσης καταγγέλλουμε ότι αναρτήθηκε εκπρόθεσμα στο site της ένωσης η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΣ με ημερομηνία 27/12/2022

Τα σωματεία θέλουν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ-ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ”.

Να σημειώσουμε ότι με μυστική ψηφοφορία, με ψηφοδέλτια, εκτός από την εκλογή Προέδρου τα μέλη θα αποφασίσουν για την εκλογή οκτώ (8) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των αναπληρωματικών, καθώς και τριών (3) τακτικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής και μελών ως αναπληρωματικών.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα