11.8 C
Arta
27 Απριλίου 2024

Η Πηνελόπη Ακτύπη στα “ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ” της ΕΡΤ1

Διαβάστε επίσης

Είχαμε αναφερθεί το Πάσχα για το παιδί θαύμα της ελληνικής διαφήμισης, ονομάζεται ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΚΤΥΠΗ και είναι η κόρη της γνωστής αρτινής ΗΛΙΑΝΑΣ ΓΑΛΑΝΗ, η οποία είχε ασχοληθεί για πολλά χρόνια με τις δημόσιες σχέσεις πολλών κέντρων ψυχαγωγίας τόσο στην Άρτα, όσο και στην Αθήνα.

Η Πηνελόπη, μας είναι ευρέως γνωστή το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι η πρωταγωνίστρια των διαφημίσεων της εταιρίας JUMBO, η οποία φημίζεται για τα ευρηματικά του σποτ, τις περιόδους των εορτών.
Η πορεία της Πηνελόπης φαίνεται να είναι συνεχής και ανοδική, καθώς ως ηθοποιός καταξιώνεται στα τηλεοπτικά πλατώ, συμμετέχοντας σε μια επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ1 και συγκεκριμένα στην σειρά “ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ” και την Τρίτη στις 10 το βράδυ έχει διπλό επεισόδιο όπου κάνει την είσοδό της στον χώρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες για το σενάριο μαμά της στην σειρά είναι η Τζένη Θεωνά και μπαμπάς της ο Μιχάλης Οικονόμου. Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ηλίας Μελέτης είναι το θείοι. Και βασικό πρόσωπο είναι ο ξάδερφος της ο Άγγελος (Δημήτρης Σέρφας).

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα