16.8 C
Arta
27 Απριλίου 2024

ΒΙΛΛΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: Γιατί συστρατεύομαι με τον Χριστόφορο Σιαφάκα…

Διαβάστε επίσης

Η Άρτα η πόλη που γεννήθηκα,μεγάλωσα,ζω ,δραστηριοποιούμαι,και αγαπώ βαθιά εχει ανάγκη μια νέα κοινωνική συμφωνία που Θα προκύψει μέσα από ανοιχτή διαβούλευση με την συμμετοχή όλων των ανθρώπων που θέλουν να τη δουν αναγεννημένη.
Δυστυχώς τα τελευταία έτη έχει ανακοπεί η πρόοδος της .Η Άρτα μας χρειάζεται καθαριότητα,πράσινο ,ελεύθερους χώρους,πάρκα ,πάρκινγκ.Χρειάζεται οικονομική ανόρθωση, εξωστρέφεια, προβολή και ανάδειξη της σπάνιας ιστορικής και πολιτιστικής της κληρονομιάς. Περισσότερες Θέσεις εργασίας για τους νέους ώστε να μην καταφεύγουν στα μεγάλα αστικά κέντρα ή στο εξωτερικό. Στήριξη της επιχειρηματικότητας μέσω προγραμμάτων που θα βοηθήσουν στην ανόρθωση και ανάπτυξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.
Επιβάλλεται να αναπτύξουμε μια νέα στρατηγική για την πόλη,ένα άνοιγμα της με αυτοπεποίθηση στην Ελλάδα και στον κόσμο.Με γνώση πάθος όραμα να εργαστούμε συλλογικά για να την δούμε και πάλι να αναπνέει να προχωρά μπροστά και να εξελίσσεται.
Ωστόσο και οι κάτοικοι της πόλης οφείλουμε να αναστοχαστούμε τη συμπεριφορά μας και να αλλάξουμε ότι συμβάλλει στην κακή ποιότητα ζωής μας και επηρεάζει αρνητικά τη βιωσιμότητα της πόλης μας. Άς πάρουμε την απόφαση για ρήξη με καθεστηκυίες νοοτροπίες που κοντόφθαλμα θεωρούμε ότι μας βολεύουν ή μας εξυπηρετούν .
Για όλους αυτους τους λόγους αποφάσισα να είμαι για πρώτη φορά υποψήφια δημοτική σύμβουλος και συστρατεύομαι με το Χριστόφορο Σιαφάκα και το συνδυασμό του «Άρτα υπεύθυνα μαζί».
Σας καλώ όλους και όλες μαζί να συναντηθούμε σε αυτή τη μάχη και δεσμεύομαι να κάνω τα αδύνατα δυνατά για ένα καλύτερο και πιο φωτεινό μέλλον για την Άρτα μας.

Ευαγγελία -Βιλλυ Παπαχρήστου
Φυσικοθεραπεύτρια Msc Νευρομυοσκελετικη φυσικοθεραπεια.
Πρόεδρος Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων Άρτας Πρέβεζας κ Θεσπρωτιας Πανελλήνιου Συλλόγου φυσικοθεραπευτων
Αντιπρόσωπος Γ.Σ.Α ΠΣΦ
Μέλος Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 2ου δημοτικού σχολείου.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα