17.8 C
Arta
9 Μαΐου 2024

Επιστροφή του Γιώργου Παππά στα κοινά;

Διαβάστε επίσης

Το πρόσωπο έκπληξη των Αυτοδιοικητικών εκλογών, αναμένεται να είναι αυτό του Χημικού μηχανικού Γιώργου Παππά, ο οποίος ακούγεται ότι θα πλαισιώσει τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αρταίων με επικεφαλής τον δικηγόρο Παναγιώτη Καραγιώργο. Η πληροφορία δεν είναι διασταυρωμένη, καθώς ο δημοτικός συνδυασμός που είναι υπό σύσταση, κρατάει κρυφά τα χαρτιά του (και καλά κάνει) αναφορικά με τα πρόσωπα και τα στελέχη που πρόκειται να αποτελέσουν την πρώτη ομάδα υποψηφίων που θα ανακοινωθεί.
Το όνομα του Γιώργου Παππά, ακούγεται πάντως έντονα, με διάθεση ουσιαστικής και καίριας ενίσχυσης στην προσπάθεια του συνδυασμού και αυτό σε μεγάλο βαθμό είναι παράγοντας αναβάθμισης του δημοσίου διαλόγου.
Ο χημικός μηχανικός Γιώργος Παππάς, δεν είναι ούτε άγνωστος, ούτε αποκομμένος από την πολιτική και κοινωνική ζωή της Άρτας. Η συμμετοχή της συζύγου του Όλγας Γεροβασίλη στα κοινά και η εξέλιξή της στην κεντρική πολιτική σκηνή της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, είναι βέβαια ένας σημαντικός λόγος ο Γιώργος να μην εμφανίζεται στο προσκήνιο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει σημαντικές πολιτικές και ιδεολογικές δεξιότητες.
Να αναφέρουμε ότι ο ίδιος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τόσο βουλευτής της Αριστεράς, όσο και υποψήφιος δήμαρχος, καθώς γνωρίζει και μάλιστα άριστα τα θέματα της περιοχής, της Αυτοδιοίκησης και των δυο βαθμών.
Ο Γιώργος Παππάς, να υπενθυμίσουμε ότι διετέλεσε πρώην πρόεδρος και νυν μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ-Τμήμα Ηπείρου υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας το 2004 και το 2009… Είναι σημαντική η απόφαση, εφόσον βέβαια επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, να συμμετέχει ο Γιώργος Παππάς στο ψηφοδέλτιο του Δήμου, παρά της Περιφέρειας – το οποίοι επέλεξαν πολλά άλλα κομματικά στελέχη- καθώς με τον τρόπο αυτόν αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει επενδύσει πολλά σε μια καλή παρουσία στον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης στην Άρτα και σε κάθε περίπτωση, αν ο Γιώργος Παππάς εκλεγεί θα είναι μια σημαντική φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα