27.8 C
Arta
18 Μαΐου 2024

Υποψήφιος ο γιατρός Τάσος Γκρέστας

Διαβάστε επίσης

Μια ξεχωριστή περίπτωση υποψηφίου και αφορά τον καλό φίλο και πρώην Συντονιστή Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γ.Ν. Άρτας Αναστάσιου (Τάσου) Γκρέστα, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου για την Π.Ε. Ιωαννίνων.
Ο Τάσος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκπαιδεύτηκε στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου του απονεμήθηκε η ειδικότητα του Χειρούργου Ορθοπαιδικού. Υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γ.Ν. “Χατζηκώστα” Ιωαννίνων και στην συνέχεια ως Συντονιστής Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γ.Ν. Άρτας. Εξειδικεύτηκε στη χειρουργική ισχίου και γόνατος σε ιατρικά κέντρα του εξωτερικού.
Έχει να επιδείξει πλούσιο επιστημονικό, εκπαιδευτικό, διοικητικό και κλινικό έργο, το οποίο περιλαμβάνει πολύ μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων. Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος κατά την περίοδο 2006-2010 με την παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη. Είναι πατέρας δύο παιδιών.
Ο Τάσος Γκρέστας είναι πολύ αγαπητός στην Άρτα, και έχει πολλούς φίλους καθώς είναι ιδιαίτερα κοινωνικός. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και είναι βέβαιο ότι σε περίπτωση εκλογής του θα υπάρχει μια ακόμη φωνή της Άρτας στο Περιφερειακό Σύμβούλιο…

Η φωτογραφία από επίσκεψή του στην Πράμαντα, όπου είχε επαφές με πολλούς Πραμαντιώτες, μεταξύ των οποίων και του συνεργάτη της “Α” Γιώργου Καραδήμα.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα