16.8 C
Arta
10 Μαΐου 2024

Φωτεινή Πανούλα: από την πρώτη στιγμή δίπλα στην προσπάθεια του Χριστόφορου

Διαβάστε επίσης

Από την δημοτική ενότητα Βλαχέρνας η Φωτεινή Πανούλα, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΑΡΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ» και επικεφαλής τον Χριστόφορο Σιαφάκα. Είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα, που τις προηγούμενες δυο θητείες ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Χρήστου Τσιρογιάννη, αλλά άμεσα αποφάσισε να συμμετάσχει στην κίνηση του πρώην αντιδημάρχου.
Η Φωτεινή, είναι ένα δραστήριο και οργανωτικό άτομο, με πολλές σπουδές, αλλά και με πολλά «ένσημα» στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, έχει τελειώσει το ΑΣΠΑΙΤΕ, έχει μεταπτυχιακό στα οικονομικά της Ενέργειας και παρακολουθεί δεύτερη σχολή Οικονομικών.
Παράλληλα εργάζεται ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν υπάλληλος σε γνωστό ακτινολογικό κέντρο της Άρτας.
Την γνωρίζω από το 2014, στα πλαίσια του τότε προεκλογικού της αγώνα και στην συνέχεια, μέσα από την κοινωνική της και επαγγελματική της παράσταση στην Άρτα. Η Φωτεινή, είναι πραγματικά η εκπρόσωπος μιας γενιάς νέων γυναικών, η οποία αγωνίζεται στην μικρή μας τοπική κοινωνία για επαγγελματική σταθερότητα και να πάρει τον ρόλο που της ανήκει.
Έχει ιδιαίτερη αποδοτικότητα σε ότι της έχει ανατεθεί και το διαπιστώσαμε όταν ανέλαβε τα θέματα δημοσίων σχέσεων της ομάδας του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ», η οποία πολύ γρήγορα ανέβηκε στις πρώτες κατηγορίες του εθνικού ποδοσφαίρου και το SL2.
Η Φωτεινή ήταν το πρόσωπο εκείνο που γρήγορα αντελήφθη τις μεγάλες ανάγκες που έχει η ομάδα και φρόντισε σε συνεργασία με την τότε διοίκηση να συμμαζέψει οργανωτικά την ομάδα και να πετύχει τα υψηλά στάνταρτ, που απαιτούσε η παραμονή της ομάδας στις υψηλές κατηγορίες…
Με την αλλαγή της διοίκησης του Καραϊσκάκη, η Φωτεινή αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία και πλέον απασχολήθηκε στον ιδιωτικό τομέα ή με την εκπαίδευση ενηλίκων.
Η πολιτική της απόφαση να είναι υποψήφια με τον Χριστόφορο Σιαφάκα, ήταν απόλυτα συνειδητή για την ίδια. Με τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΡΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ» είχαν κοινή εκλογική περιφέρεια, καθώς και οι δυο προέρχονται από την Δ.Ε. Βλαχέρνας και πάνω απ’όλα κοινές απόψεις για το πως πρέπει ο Δήμος Αρταίων να πορευτεί την επόμενη πενταετία.
Η Φωτεινή είναι ένα πρόσωπο, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στον Χριστόφορο και βοήθησε να δημιουργηθεί η ισχυρή ομάδα, που σήμερα φιλοδοξεί να είναι η επόμενη δημοτική αρχή.
Αλλά και η ίδια ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, εκτιμά ότι έχει την μεγάλη ευκαιρία να εκλεγεί και να συνεισφέρει με τον δικό της τρόπο στα πολιτικά θέματα της Άρτας.
Από την άλλη η Φωτεινή είναι και μια επιστήμονας της αγοράς, ζει ενεργά στον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της πόλης μας, έχει παρουσία και απόψεις, οι οποίες έχουν ένα χρήσιμο πρόσημο : είναι ήπιες , μεστές και δεν διχάζουν ! Η Φωτεινή είναι ένα πρόσωπο, με το οποίο μπορεί κάποιος να έχει ιδεολογικές ή άλλης φύσης διαφορές, παρόλα αυτά είναι πάντοτε μειλίχια και συγκαταβατική, ανοιχτή στον διάλογο και κυρίως σοβαρή και υπεύθυνη στον λόγο της.
Μια απο τις γυναίκες, που έχει διακριθεί και από την επιμονή της να ασχολείται με τα κοινά, καθώς είναι γνωστό, ότι σε μεγάλο ποσοστό πολλοί απογοητεύονται από τις εκλογικές μάχες και δεν συνεχίζουν και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό, που μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα