21.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Αποστόλης Πλατσούκας: μια ξεχωριστή υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Ηπείρου

Διαβάστε επίσης

Ο Αποστόλης Πλατσούκας στην φωτογραφία είναι με τον γνωστό επιχειρηματία και προσωπικό του φίλο Κώστα Νιτσιάκο, ο οποίος έσπευσε προσωπικά, μαζί με άλλους να ευχηθούν Καλή Επιτυχία στην υποψηφιότητα του την προηγούμενη Παρασκευή.
Ο Αποστόλης, είναι αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας, αλλά και ο μοναδικός, που μπορεί και εκπροσωπεί τους επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέας, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ του Αλ. Καχριμάνη, το τελευταίο διάστημα στην επικοινωνία του με τους πολίτες της Άρτας, αναφέρει τις εντυπώσεις που του έχουν μεταφέρει οι συνάδελφοί του από την Θεσσαλία, οι οποίοι αντιμετώπισαν ολική καταστροφή στο ζωικό τους κεφάλαιο.
Ο ίδιος επισημαίνει ότι πρέπει η Ήπειρος να οχυρωθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να προστατευτεί ο πρωτογενής τομέας από τέτοιου είδους κρίσεις, καθώς ήδη πρόκειται για έναν ευαίσθητο οικονομικά χώρο, που ήδη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.
Να επισημάνουμε ότι το προφιλ του γνωστού επιχειρηματία, είναι ιδανικό και εκφράζει πλήρως την Ήπειρο της επόμενης ημέρας.
Έχοντας πέντε παιδιά και ασχολούμενος καθημερινά με όλα τα στάδια της πρωτογενούς παραγωγής, μπορεί να έχει εικόνα και για την υπογονιμότητα και γεροντοποίηση της Ηπείρου, αλλά και για την σημασία που έχει να διατηρηθεί υψηλό το επίπεδο της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής στην περιοχή.
Αν μη τι άλλο ο Αποστόλης είναι μια ξεχωριστή υποψηφιότητα και αυτό το επισημαίνουν όλοι…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα