19.8 C
Arta
2 Μαΐου 2024

Έφη Κωνσταντή: εκφράζει τη νέα γενιά γυναικών στην Αυτοδιοίκηση

Διαβάστε επίσης

Μια από τις ευέλπιδες της Αυτοδιοίκησης είναι η εκπαιδευτικός Έφη Κωνσταντή, η οποία είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη της Ηπείρου”, με επικεφαλής τον Αλ. Καχριμάνη.

Νέα γενιά εκπαιδευτικών, γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στην Άρτα με καταγωγή απ’ το Βουργαρέλι Άρτας. Σπούδασε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Παράλληλα με τις σπουδές της εργάσθηκε ως υπεύθυνη τμήματος οικονομικών  στην Τεχνική Εταιρεία της οικογένειάς της, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο  της κατασκευής Δημοσίων Έργων. 

Από το 2010 ως πτυχιούχος Μαθηματικός παραδίδει μαθήματα σε μαθητές μέσης  εκπαίδευσης, ενώ το τελευταίο έτος εργάζεται ως καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής στην  δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 

Το βιογραφικό της είναι πλούσιο:

– Εργάσθηκε ως υπεύθυνη τμήματος Crypto Services Client Support στην  εταιρεία ARDUPRIME 

– Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. – Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος τα οικονομικά της εκπαίδευσης και  διαχείρισης εκπαιδευτικών μονάδων του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,  Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών Πανεπιστημίου  Πειραιά. 

– Πιστοποίηση γνώσης και συστήματος γραφής Braille Κ.Ε.Α.Τ. Θεσσαλονίκης. – Εθελόντρια στο Κέντρο εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΦΑΡΟΣ  ΤΥΦΛΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ). 

– Εθελόντρια στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων – Ε.Ε.Π.Α.Α. 

– Ενεργή συμμετοχή σε πολιτιστικούς συλλόγους του νομού Άρτας.

Καλή επιτυχία Έφη!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα