18.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

Θεόδωρος Σερέτης: μεγάλη η διεισδυτικότητα στους νέους…

Διαβάστε επίσης

Είχαμε αναφέρει ότι μια από τις περιπτώσεις υποψηφίων που αρχίζουν να διακρίνονται την περίοδο αυτή και δείχνουν μια δυναμική αποτελεί και ο οδοντίατρος Θεόδωρος Σερέτης, πολύ γνωστός στην αγορά της Άρτας, καθώς έχει έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στην περιοχή εδώ και οκτώ χρόνια περίπου.
Από τις πρώτες ημέρες που έγινε η παρουσίαση της υποψηφιότητάς του από τον επικεφαλής του συνδυασμού Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, αναδείχθηκε ως ένα από τα πρόσωπα, που φαίνεται ότι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις επικείμενες εκλογές, κάτι που ο ίδιος το επιθυμεί καθώς θέλει να είναι παράγοντας ανανέωσης στα πολιτικά αυτοδιοικητικά ζητήματα της Άρτας. Απ’ότι γνωρίζουμε, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε προτάσεις από όλους σχεδόν τους συνδυασμούς του α’ βαθμού αυτοδιοίκησης, επέλεξε να δώσει την δύσκολη μάχη της Περιφέρειας, θεωρώντας ότι θα μπορέσει να δημιουργήσει την δυναμική εκείνη και της εκλογής, αλλά και της ανανέωσης στον συνδυασμό που είναι υποψήφιος.
Είναι 38 χρονών και μόνιμος κάτοικος Άρτας, γέννημα θρέμα της Παρηγορήτισσας, με καταγωγή από τις Κιρκιζάτες και το Τετράκωμο. Διαβάζοντας το βιογραφικό του εντυπωσιαστήκαμε, καθώς μαθαίνουμε ότι εκτός από Οδοντίατρος, σπούδασε και βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και έχει έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαχείριση Κρίσεων, ένας τομέας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Εκτός από την πολιτική του δράση στην Νέα Δημοκρατία, έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση ως φοιτητής, αλλά και επιστημονική εργασία, συμμετέχοντας σε πλήθος σεμιναρίων στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στην προεκλογική περίοδο ο Θοδωρής πέτυχε να έχει πρόσβαση σε ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας, καθώς επέλεξε έναν πιο άμεσο και προσιτό τρόπο επικοινωνίας, προβάλλοντας την ανθρώπινη διάσταση της πολιτικής. Παρακολουθήσαμε και τα βιντεάκια του και τον τρόπο προσέγγισης του. Με χιούμορ και με διάθεση αυτοσαρκασμού, έδειξε μια εικόνα ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος δεν φοβάται να τσαλακωθεί, αλλά και να δώσει έμφαση στην ανάγκη οι νέοι άνθρωποι να μπουν στο προσκήνιο, καθώς εκτός του γεγονότος ότι το μέλλον τους ανήκει, έχουν θέληση και δεξιότητες να το υλοποιήσουν.
Καλή επιτυχία Θοδωρή.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα