16.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Φώτιος Φώτης: Δίνει έμφαση στον επιχειρηματικό κόσμο

Διαβάστε επίσης

Η ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση μετράει πάνω από μια δεκαετία, συνοδευόμενη από μεγάλη αγωνία και φυσικά γεμάτη εμπειρίες, ως αποτελέσματα χρήσιμων και καθοριστικών παρεμβάσεων. Αυτή η γοητεία της ενασχόλησης με την αυτοδιοίκηση τον οδηγεί στο επόμενο βήμα, γνωρίζοντας πολύ καλά την δυσκολία του εγχειρήματος, αλλά και την πρόκληση για προσφορά. Τον γνωρίσαμε μαχητικό αντιδήμαρχο, δραστήριο μέλος του Επιμελητηρίου, αποτελεσματικό περιφερειακό σύμβουλο και αντιπεριφερειάρχη.
Ο Φώτης Φώτης, θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου σε θέματα Ενέργειας, είναι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου”, με επικεφαλής τον Αλ. Καχριμάνη και αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θα είμαι ξανά υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου ” κι επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον αυτοδιοικητικό με την τεράστια εμπειρία ο οποίος διεκδικεί, τολμά και εγγυάται τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της Ηπείρου.
Με σοβαρότητα και εντιμότητα, με διάθεση προσφοράς για τον τόπο μου και με δύναμη που πηγάζει από την ειλικρινή σχέση που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την καθημερινή επαφή μας, ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας και να με τιμήσετε με μία από τις τρεις ψήφους σας.
Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα! Να έχει η Άρτα μας, την αναπτυξιακή πορεία που της αξίζει! Θέλω και μπορώ να εργαστώ γι’αυτό το σκοπό!
Συνεχίζουμε μαζί, σταθερά κι αποφασιστικά! Για μια Ήπειρο δυνατή, με ευθύνη, έργα κι αποτέλεσμα”!
Να υπογραμμίσουμε ότι ο Φώτης είναι ένας ελεύθερος επαγγελματίας με σαφή αναφορά στην οικονομία της περιοχής. Είναι γνωστός για την ενασχόλησή του και με φορείς όπως το Επιμελητήριο, το οποίο θεωρεί δεύτερο σπίτι του.
Έχει την φιλοδοξία, αλλά και την ευθύνη ταυτόχρονα, να συμμετέχει για να εμπλουτίζει από ιδέες και δράσεις, που μπορεί να είναι χρήσιμες για την οικονομία, την επιχειρηματικότητα και τον τόπο μας.
Καλή επιτυχία φίλε Φώτη.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα