16.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

Ο Μάξιμος εκφράζει τη νέα γενιά πολιτικών

Διαβάστε επίσης

Ο γιατρός Μάξιμος Γεωργόπουλος, γιος και συνονόματος του καλού μας φίλου Μάξιμου και της Φρίντας, είναι ένας επιστήμονας, που οι περιφερειακές εκλογές μας έδωσαν την δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά και πραγματικά να μείνουμε ενθουσιασμένοι από την προσωπικότητα του μόλις 25 ετών υποψήφιου.
Ο Μάξιμος έχει παράσταση πολιτικού κεντρικής πολιτικής σκηνής και αυτό δεν κρύβεται και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δέχθηκε προτάσεις να συμμετάσχει σε ποικίλα ψηφοδέλτια από όλους τους χώρους της Αυτοδιοίκησης, συνειδητά επέλεξε τον ΛΑΜΠΡΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος κάνει τον δικό του προσωπικό αγώνα για την Περιφέρεια της Ηπείρου.
Κοινός Τόπος και των δυο, η βαθιά γνώση για την κατάσταση στον τομέα της Δημόσιας Υγείας στην Περιφέρεια Ηπείρου, αλλά και ο τεχνοκρατικός τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης των προβλημάτων, που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες της Ηπείρου.
Ο Μάξιμος μας χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί φαίνεται ότι μπορεί και εκφράζει μια νέα γενιά πολιτών, που ασχολούνται με τα κοινά, οι οποίοι δεν έχουν κομματικές ταυτότητες και ιδεολογικές παρωπίδες, αλλά στέκουν με γνώση και δεξιότητες απέναντι στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της νέας εποχής.
Μάξιμε, όλη η οικογένεια της ΑΠΟΨΗΣ, επειδή σε θεωρεί δικό της άνθρωπο, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και όπως έχουμε ξαναπεί, είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε το επόμενο διάστημα να σε παρακολουθούμε με ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα