18.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

Τέρρυ Φακίτσα: δραστήρια και αποτελεσματική σε ό,τι αναλαμβάνει…

Διαβάστε επίσης

Μια καλή φίλη η Ελευθερία (Τέρρυ) Φακίτσα, δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, είναι ανάμεσα από τις υποψήφιες γυναίκες που κοσμούν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του Χρήστου Τσιρογιάννη.
Η Τέρρυ είναι μια ανήσυχη προσωπικότητα, με μεγάλη διάθεση για προσφορά, και βέβαια η συμμετοχή της στα κοινά δεν είναι ούτε όψιμη, ούτε πρόσκαιρη. Αντιθέτως έχει μια πληθώρα από δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχει και μάλιστα είναι ιδιαίτερα αποδοτική σε ό,τι αναλαμβάνει.
Η Τέρυ ασχολείται πολλά χρόνια με τα δημόσια πράγματα της Άρτας και μάλιστα κατά την προηγούμενη τετραετία ήταν και υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Μπαλάγκα, στον οποίο μάλιστα είχε πάει και πολύ καλά σε σταυρούς.
Σε όλες τις δράσεις, συμμετέχει προσφέροντας τις γνώσεις της σε θέματα κοινωνικά και πολιτικά, αλλά και εξειδικεύοντας σε νομικά ζητήματα, που πολλοί σύλλογοι έχουν ανάγκη.
Μάλιστα να σημειώσουμε ότι στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, η φωτογραφία που ελήφθη για τα social media είχε σαν φόντο το Πρωτοδικείο της Άρτας, δίνοντας και έναν συμβολισμό παραπάνω στην ανακοίνωση της συνεργασίας.
Να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι η Ελευθερία, έχει δίπλα της έναν ισχυρό συμπαραστάτη, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον σύζυγό της, γνωστό καθηγητή Κώστα Βούλγαρη, ο οποίος έχει και αυτός το μικρόβιο της … συμμετοχικής δράσης, καθώς εκτός από Πρόεδρος του Συλλόγου των Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων, είναι δραστήριο μέλος του Επιμελητηρίου Άρτας.
Η Τέρρυ, έχει προσβάσεις σε όλους τους χώρους, οικονομικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς. Είναι από την παλιά στόφα των δραστήριων αυτών ανθρώπων, που ασχολούνται με τα κοινά, που μπορεί εξίσου καλά να κινηθεί και στα σαλόνια, αλλά και στα αλόνια και για τον λόγο αυτόν η παρουσία της είναι διακριτή τα τελευταία χρόνια.
Ας μην αφήνουμε στην άκρη, ότι εκτός από επαγγελματίας, επιστήμονας και …πολιτικός, η Τέρρυ καλύπτει και μια άλλη εξίσου σημαντική ιδιότητα: είναι μητέρα δυο αγοριών, τα οποία μάλιστα διέρχονται τα ωραία χρόνια της εφηβείας, οπότε μπορούμε να αντιληφθούμε το διακύβευμα της συμμετοχής στα κοινά.
Πραγματικά, τόσο στον συνδυασμό, όσο και στους άλλους χώρους, απευθύνονται για την Τέρρυ Φακίτσα με τα καλύτερα λόγια και για τον λόγο αυτό αντιμετωπίζει μεγάλη αποδοχή.
Και πίσω απ’όλα αυτά, είναι και η πατρική φιγούρα του φίλου Αρχιτέκτονα Νίκου Φακίτσα, ο οποίος με περηφάνεια, αλλά και με την ευχαρίστηση του πατέρα, χαίρεται για την αποδοχή που έχει η κόρη του στα δημόσια πράγματα.
Καλή επιτυχία φίλη Τέρρυ…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα