15.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς Βαρβάρους;

Διαβάστε επίσης

Γράφει η ΣΟΦΙΑ ΤΡΑΜΠΑ

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς Βαρβάρους; Πως στα αλήθεια θα πορευτούμε στην πολιτική ζωή του τόπου μας, μετά από ένα τόσο μακρύ διάστημα προεκλογικής διαδικασίας.
Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και στις εθνικές, που άτυπα είχε ξεκινήσει η περίοδός τους από τον Φεβρουάριο του 2023, οπότε και έγινε το μεγάλο σιδηροδρομικό ατύχημα στα Τέμπη, που πήγε πίσω όλη την διαδικασία.
Κάρτες, τηλέφωνα, χαιρετούρες και χαμόγελα, «αλίμονο» και χτύπημα πλάτης, , μοίρασμα ψηφοδελτίων…αλλά και κυνήγι μαγισσών,, δολοφονίες χαρακτήρων, εργαλειοποιήσεις καταστάσεων, προσβολές προσωπικότητας, κλίμα μίσους και εχθρότητας…
Όλα αυτά, σε συνδυασμό με κουστούμια και κομμωτήρια, βίντεο και φωτογραφίσεις, δημιούργησαν το συνοθύλευμα των εκλογών στην περιοχή μας, αλλά και σε όλη την Άρτα. Και μετά από όλα αυτά, λίγοι χάρηκαν (όσοι εκλέχθηκαν) πολλοί στεναχωρήθηκνα (όσοι δεν εκλέχθηκαν) και ακόμη περισσότεροι αδιαφόρησαν για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας.
Τώρα τι θα κάνουμε χωρίς αυτά; Τώρα τι θα γίνουμε χωρίς Θύτες και θύματα, πρωταγωνιστές και κομπάρσους, θεατές και υποβολείς.
Τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την αληθινή πραγματικότητα, χωρίς την προεκλογική αναστολή της καθημερινότητας. Τέρμα το Χόλυγουντ των σούπερ αστέρων της πολιτικής. Ώρα να δούμε πως θα αντιστρέψουμε το κλίμα της κατάρρευσης που η νέα κατάσταση έχει εντάξει την περιοχή μας… Ώρα για τις αληθνές αποφάσεις για το μέλλον μας.

  • Η ΣΟΦΙΑ ΤΡΑΜΠΑ είναι Δικηγόρος LLMc. Msc ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ μέλος της Ενωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιφερειακού Τύπου

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα