16.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

Το ευχαριστώ της Ράνιας Γκίζα

Διαβάστε επίσης

Το ευχαριστώ είναι λίγο. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς  που με εμπιστευτήκατε για ακόμη μια φορά και με την ψήφο σας και με αναδείξατε στη Δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου με μικρή διαφορά από την πρώτη. Θέλω να  Ευχαριστήσω  και όλους αυτούς που με στήριξαν είτε με τον καλό τους λόγο είτε με την θετική τους στάση, τους φίλους μου και την οικογένεια μου.

Για μένα προσωπικά, πέρα από την ύψιστη τιμή να σε ψηφίσει κάποιός, το σημαντικότερο είναι η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο σου επειδή γνωρίζει ότι λειτουργείς ανιδιοτελώς και συλλογικά.

Πέρα λοιπόν από την ευγνωμοσύνη που νιώθω θέλω να πω σε αυτούς που με στήριξαν ότι μου δώσανε δύναμη να συνεχίσω, ότι δεν μου αφήνουν περιθώριο να εγκαταλείψω και επειδή η ιδιοσυγκρασία μου είναι αυτή της αγωνίστριας και μόνο της προσφοράς, όπως πάντα και περισσότερο τώρα, ήμουν και θα είμαι εδώ για όλους. Η πορεία στην οποία εσείς με βάλατε δεν τελειώνει εδώ. Με ώθηση τον μεγάλο αριθμό ψήφων που μου δώσατε δηλώνω ότι θα είμαι παρούσα.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα