14.8 C
Arta
28 Απριλίου 2024

Με το καλημέρα, αρχίζουν τα δύσκολα για το θέμα του ΞΕΝΙΑ…

Διαβάστε επίσης

Με ένα θετικό μήνυμα ο δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας αναφέρθηκε στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο αναδείχθηκε χθες «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος που ως Δήμαρχος θα έχω για Πρόεδρο Δ.Σ. τον κ. Κώστα Πατήλα, ως Αντιπρόεδρο τον κ. Γιώργο Σιλιόγκα και ως Γραμματέα τον κ. Νικόλαο Ευταξία!
Νομίζω ότι αποτελούν εγγύηση για μία ποιοτική, δημιουργική και παραγωγική θητεία!»
Παρόλα αυτά, με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Χριστόφορος Σιαφάκας θα πρέπει να λάβει γενναίες αποφάσεις και να απεμπλακεί από τις πολιτικές παγίδες της υπόθεσης ΞΕΝΙΑ… Και εκεί θα πρέπει να επαναπροσεγγίσει τους πολιτικούς ακολούθους του (να μιλήσουμε και με όρους social media). Αν το ΞΕΝΙΑ θεωρηθεί ώριμο έργο και με τον τρόπο αυτόν ξαναγίνει η χρηματοδότησή του, τότε θα πρέπει να ακολουθηθεί το σχέδιο «ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» της δημοτικής αρχής Τσιρογιάννη… Αν έρθει στο τραπέζι η πρόταση «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ», τότε το έργο μπορεί να μην χαρακτηριστεί «έργο ειδικών συνθηκών» και αν αποφασιστεί η χρηματοδότησή του (αν προβλέπει το πρόγραμμα τέτοια χρήση) το ποσό μπορεί να είναι κατά πολύ μικρότερο από τα 12 εκ. ευρώ…
Αν ο κ. Σιαφάκας επιλέξει να αιτηθεί την δεύτερη λύση, ίσως η χρηματοδότηση χαθεί οριστικά, αν επιλέξει την ισχύουσα και έτοιμη πρόταση Τσιρογιάννη, θα πρέπει να διαχειριστεί το θέμα επικοινωνιακά με τους συνεργάτες και τους followers του.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα